Home » » Κάλεσμα για τους 7 συλληφθέντες των απεργιακών κινητοποιήσεων τις 18-10-2012

Κάλεσμα για τους 7 συλληφθέντες των απεργιακών κινητοποιήσεων τις 18-10-2012

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι κατά τη διάρκεια των απεργειακών κινητοποιήσεων την Πέμπτη 18/10/2012 και ενώ χιλιάδες κόσμου είχε βγεί στους δρόμους διαμαρτυρόμενος για τα αντιλαϊκά, αντιεργατικά μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση, η “δημοκρατία” μας, έκανε για άλλη μια φορά την εμφάνιση της. Τουλάχιστον 3 φορές και χωρίς κανέναν λόγο τα ΜΑΤ προσπάθησαν να κόψουν την πορεία με εκτεταμένη χρήση χημικών. Αρκετοί τραυματίες, 103 προσαγωγές και 7 συλλήψεις.
Αυτό που δεν ξέρετε ίσως είναι ότι ενώ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ και μετά από ενημέρωση των δικηγόρων των συλληφθέντων, από τους 7 οι δυο είχαν κατηγορίες για κακουργήματα βάση του κατάπτυστου τρομονόμου/κουκουλονόμου και οι άλλοι πέντε για πλημμελήματα, έκπληκτοι όσοι βρεθήκαμε στα δικαστήρια Ευελπίδων την επόμενη μέρα, όπου θα περνάγανε από εισαγγελέα οι 7, πληροφορηθήκαμε ότι οι καταθέσεις των μπάτσων το προηγούμενο βράδυ είχαν αλλάξει και πλέον όλοι θα περνάγανε εισαγγελέα για κακουργήματα (απρόκλητη σωματική βλάβη κλπ).
Το πόσο “δημοκράτες” είναι το γνωρίζουμε αρκετά καλά. Η τρομοκρατία τους δεν έχει κανένα όριο, κανένα φραγμό. Οι 7 πήραν αναβολή και περνάνε εισαγγελέα την Δευτέρα 22/10/2012. Κανένας μόνος του απέναντι σ’αυτό το “δημοκρατικό” τσίρκο. Ας είμαστε όσοι περισσότεροι γίνεται την Δευτέρα 9:00 στα δικαστήρια Ευελπίδων ώστε να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση μας στους 7 αγωνιστές. Η αλληλεγγύη το όπλο μας.
http://magikosaulos.wordpress.com/


Babushka
21-10-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template