Home » » Φασιστική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Φασιστική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

123.jpgΦασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Η εφημερίδα "Στόχος" καλεί στις 18:30 σε τελετή "Τιμής και Μνήμης στον Παύλο Μελά"  στο Λευκό Πύργο. Το πρωί πραγματοποιήθηκε ανάλογη εκδήλωση στην Αθήνα με τη συμμετοχή σύσσωμης της Χρυσής Αυγής(φωτο).
"Εκατοντάδες εθνικιστών παρευρέθησαν στην Τελετή Τιμής και Μνήμης που παρετέθηκε στον Παύλο Μελά, υπό την διοργάνωση του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η νεοναζιστική οργάνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες συμμετοχή θα έχει η Χρυσή Αυγή και στην αντίστοιχη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Αντιδράσεις αναμένονται από ατιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις. H ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε συγκέντρωση στις 16:00 Ναυαρίνου με Τσιμισκή.

Πηγή: http://www.alterthess.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template