Home » » Προσέφυγαν στο ΣΤΕ εργαζόμενοι και μέτοχοι της ΑΤΕ

Προσέφυγαν στο ΣΤΕ εργαζόμενοι και μέτοχοι της ΑΤΕ

2707ate.jpgΠροσφυγή στο ΣΤΕ έκανα οι εργαζόμενοι και οι μέτοχοι της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος αιτούμενοι να ακυρωθεί η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Αγροτικής Τράπεζας που έγινε από την ΤτΕ καθώς και η μεταβίβασή της στην Τράπεζα Πειραιώς.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην προσφυγή η ανάκληση της άδειας της ΑΤΕ είναι αντισυνταγματική και στηρίζεται σε αόριστες, γενικόλογες και ατεκμηρίωτες παραδοχές για έλλειψη βιωσιμότητας και αδυναμία ρευστοποίησης της ΑΤΕ.
 Επιπλέον οι εργαζόμενοι και οι μέτοχοι της ΑΤΕ δηλώνουν ότι παραβιάζεται η ευρωπαϊκή και ελληνική εργατική νομοθεσία ενώ στην προσφυγή τονίζεται ότι   "η κλήση μόνο μιας Τράπεζας προς υποβολή προσφορών δεν συνάδει με τις αρχές της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης και της εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος, αφού οι ως άνω αρχές επιβάλλουν την κλήση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού υποψηφίων αγοραστών των περιουσιακών στοιχείων της υπό εκκαθάριση Τράπεζας, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη λύση εις όφελος και των δανειστών της Τράπεζας που τέθηκε σε ειδική εκκαθάριση".
http://www.alterthess.gr/

Babushka
24-10-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template