Home » » Αναβλήθηκαν οι εκλογές στα Πανεπιστήμια Πατρών, Αθηνών και Πάντειο

Αναβλήθηκαν οι εκλογές στα Πανεπιστήμια Πατρών, Αθηνών και Πάντειο

panepisthmio-patrwn.jpgΤην εκλογή μελών του Συμβουλίου Διοίκησης των Πανεπιστήμιων Αθηνών, Πατρών και Παντείου εμπόδισαν σήμερα φοιτητές και μέλη του διδακτικού και δρευνητικού προσωπικού των ιδρυμάτων.
Οι εκλογές στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα θα επαναληφθούν την Τετάρτη, ενώ στο Πάντειο η διαδικασία θα επαναληφθεί την Πέμπτη. Εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία, τότε τα Ιδρύματα θα καταφύγουν στην  μέθοδο της ηλεκτρονικής ψήφου, που εφαρμόστηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών την προηγούμενη εβδομάδα.

Την Τρίτη, εκλογές έχουν προγραμματιστεί στα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Ιόνιο, την Τετάρτη, στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης, το Αιγαίου, το Γεωπονικό και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί εκλογές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
Παράλληλα, στο ΤΕΙ Πειραιά ολοκληρώθηκαν οι εκλογές με την μέθοδο της ηλεκτρονικής ψήφου, παρά την έντονη διαμαρτυρία των φοιτητών που προσπάθησαν να "μπλοκάρουν" τη διαδικασία.

Πηγή:http://www.alterthess.gr/
Babushka
22-10-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template