Home » » ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να σταματήσει η αιχμαλωσία των διεθνιστών του ιστιοφόρου Estelle από το τρομοκρατικό καθεστώς του Ισραήλ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να σταματήσει η αιχμαλωσία των διεθνιστών του ιστιοφόρου Estelle από το τρομοκρατικό καθεστώς του Ισραήλ


Σε νέα πειρατεία προχώρησε το τρομοκρατικό καθεστώς του Ισραήλ, καταλαμβάνοντας με επίθεση κομάντος σε διεθνή ύδατα το ιστιοφόρο Estelle, που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην αποκλεισμένη Γάζα. Το Ισραήλ αιχμαλώτισε τους αλληλέγγυους διεθνιστές και το σκάφος και τους μεταφέρει στο λιμάνι του Ασντόντ. Στο πλοίο επιβαίνουν πέντε Έλληνες, τρεις αγωνιστές της Πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για την Γάζα» και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι τρεις βουλευτές από Σουηδία, Νορβηγία και Ισπανία, καθώς και πολίτες από τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, την Ιταλία και τον Καναδά, καθώς και τρεις πολίτες του Ισραήλ.
Με αυτή του την ενέργεια το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ, με την υποστήριξη ουσιαστικά των ΕΕ και ΗΠΑ, αποδεικνύει πόσο φοβάται τη διεθνιστική αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Είναι γελασμένο εάν νομίζει ότι θα σταματήσει τη διεθνή αλληλεγγύη και τον αγώνα των «ελεύθερων πολιορκημένων» Παλαιστινίων.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει αποφασιστικά την ισραηλινή επιδρομή και τη συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης. Απαιτεί να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι οι διεθνιστές και το πλήρωμα του Estelle και να παραδοθεί το φορτίο στην Γάζα.
Ο αγώνας συνεχίζεται, ο αποκλεισμός της Γάζας θα σπάσει, η Παλαιστίνη θα νικήσει.

Babushka
20-10-2012 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template