Home » , » ΕΑΑΚ: για την εντολή εισβολής της αστυνομίας στο ΑΠΘ

ΕΑΑΚ: για την εντολή εισβολής της αστυνομίας στο ΑΠΘ


eaak.jpg

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η φοιτητική παράταξη ΕΑΑΚ για την εντολή για παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να σταματήσει η κατάληψη και η απεργία των εργολαβικών εργαζόμενων στο ΑΠΘ.
"Η επιστολή στο εισαγγελέα για να γίνει παρέμβαση για τη λήξη της κατάληψης της πρυτανείας και της απεργίας από τις πρυτανικές αρχές και τους κοσμήτορες σχολών δείχνει τον προδοτικό τους ρόλο στον αγώνα για τη προάσπιση του δημόσιου πανεπιστήμιου, καθώς για ακόμα μια φορά δίνουν τα διαπιστευτήρια τους στη κυβέρνηση ότι μπορούν να εγγυηθούν την υλοποίηση της αντιδραστικής πολιτικής στα πανεπιστήμια μέσω της κατασυκοφάντησης και διάλυσης του αγώνα των εργολαβικών" αναφέρει.
Επιπλέον καταγγέλλει τον Πρύτανη του ΑΠΘ για "την κατασυκοφάντηση του αγώνα των εργολαβικών υπαλληλών και την επιλογή του να προβεί σε κάλεσμα για εισαγγελική παρέμβαση". 
Τέλος τονίζει πως "το άσυλο αποτελεί λαικό κεκτημένο που κερδίθηκε με αγώνες και ως φοιτητικό κίνημα και μέσα από τους φοιτητικούς μας συλλόγους θα είμαστε εκεί κάθε στιγμή να υπερασπιστούμε οποιαδήποτε προσπάθεια άρσης του από την Κυβέρνηση και τις Πρυτανικές Αρχές. Δηλώνουμε ξεκάθαρα στη κυβέρνηση που διαλύει κάθε λαϊκή κατάκτηση ότι θα είμαστε στο πλευρό των εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ και θα μας βρουν απέναντι τους σε κάθε προσπάθεια καταστολής του αγώνα του εργαζόμενου λαού".


Babushka
28-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template