Home » , » Ενημέρωση από αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης

Ενημέρωση από αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης


19:15 Ο κόσμος έφτασε μάλλον πάνω από 1.500 άτομα, παρά την τρομερή αστυνομοκρατία. Η πορεία μόλις τελείωσε. Ελεύθερη στην κυκλοφορία η Πατησίων. 

18:58 πάνω από 1000 οι αντιφασίστες - αντιφασίστριες που συμμετέχουν στην πορεία.

18:54 Μαζική και πολύ δυναμική αντιφασιστική πορεία κατέβηκε την οδό Κύπρου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πατησίων, κοντά στην πλατεία Αμερικής. MAT περιμένουν στην πλ. Αμερικής



18:46 Αυτή τη στιγμή γίνεται ιδιαίτερα δυναμική αντιφασιστική συγκέντρωση στην Φωκίωνος Νέγρη από 600-700 αντιφασίστες. Ακούγονται δυνατά συνθήματα ενάντια στους φασίστες και την αστυνομία.


Απο τις 4 η ώρα υπάρχουν καλέσματα για αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης οπου μια συμμορία νεοναζί καλεί σε συγκέντρωση και πογκρόμ εναντίον μεταναστών. Τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή με αφορμή μια επίθεση εναντίoν ενος κουρέα απο άνδρα αγνώστου εθνικότητας οι νεοναζί εκμεταλλευόμενοι το γεγονός έχουν εξαπολύσει δεκάδες επιθέσεις εναντίον μεταναστών.


https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1439250



Babushka
24-11-2012

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template