Home » » Για όλα φταίνε οι ομοφυλόφιλοι!

Για όλα φταίνε οι ομοφυλόφιλοι!


«H ομοφυλοφιλία, αιτία παρακμής της Ελλάδας...» Αυτή τη δήλωση έκανε ο Γάλλος Γερουσιαστής, Serge Dassault. Οι απόψεις του δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, αλλά θεωρούμε ότι κάλλιστα θα μπορούσε να επισκεφθεί την Ελλάδα και να γνωρίσει από κοντά τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ... Θα τα βρουν μεταξύ τους!

H ομοφυλοφιλία, αιτία παρακμής της Ελλάδας... λέει ο Γάλλος Γερουσιαστής Serge Dassault με αφορμή την έγκριση από το γαλλικό υπουργικό συμβούλιο του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
Ο Γερουσιαστής, διευθυντής της εταιρείας Dassault και ιδιοκτήτης της συντηρητικής εφημερίδας Le Figaro, φοβάται πως η Γαλλία θα απειληθεί από υπογεννητικότητα, (κάτι σαν μεταδοτική ασθένεια).
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ''France Culture'', ο 87χρονος γερουσιαστής ανέφερε ότι ο γάμος μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου, καθώς και το δικαίωμα στην υιοθεσία θέτει σε κίνδυνο την ανανέωση του πληθυσμού της χώρας.
«Δεν υπάρχει πλέον ανανέωση του πληθυσμού. Τι θέλουμε; Λοιπόν σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει κανείς, είναι ανόητο», είπε για να κρατήσει το καλό στο τέλος:
''Κοιτάξτε την ιστορία της Ελλάδας, η ομοφυλοφιλία είναι μία από τις αιτίες παρακμής της''.


http://topontiki.gr/
Babushka
8-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template