Home » » Ως αποθήκη χονδρεμπορίου ζητά να λειτουργήσει τα γραφεία της η Χρυσή Αυγή στο Αγρίνιο

Ως αποθήκη χονδρεμπορίου ζητά να λειτουργήσει τα γραφεία της η Χρυσή Αυγή στο Αγρίνιο

Περιπλέκεται η υπόθεση της νόμιμης λειτουργίας των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο (που βρίσκονται ακριβώς έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας) τη στιγμή μάλιστα που πλησιάζει ο χρόνος των εγκαινίων (είχε αρχικά ανακοινωθεί η 10η Νοεμβρίου αλλά η ημερομηνία αναθεωρήθηκε και τώρα γίνεται λόγος για εγκαίνια στις 18 του ίδιου μήνα).

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας με έγγραφο της προς τον Δήμο του Αγρινίου ζήτησε να εξετασθεί τόσο η νομιμότητα του κτιρίου (αυθαίρετο ή όχι) καθώς και εάν επιτρέπεται από τις χρήσεις γης της συγκεκριμένης περιοχής η λειτουργία κομματικών γραφείων. Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι ο νόμος σχετικός με τη λειτουργία των κομμάτων δεν επιτρέπει τη στέγαση κομμάτων σε ισόγειο οίκημα όπως είναι το συγκεκριμένο. Η Αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου (πολεοδομία) μετέβη για έλεγχο αλλά μέλη της Χρυσής Αυγής δεν τους επέτρεψαν να μπουν στο κτίριο.

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου κτιρίου, συνεργάτης του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση, κατέθεσε στην πολεοδομία αίτηση και ζήτησε άδεια λειτουργίας χονδρεμπορικής αποθήκης μιας και στην περιοχή από τις χρήσεις γης επιτρέπεται στην περιοχή η ανάπτυξη επιχειρήσεων χονδρικού εμπορίου. Ο χώρος έχει μετατραπεί σε πραγματικό φρούριο με ψηλά κιγκλιδώματα, λάβαρα της Χρυσής Αυγής και στους εξωτερικούς τοίχους υπάρχουν παραστάσεις από μάχες των Αρχαίων Ελλήνων. Εκτός των παραπάνω προκύπτει το ερώτημα ότι αν το κτίριο ήταν όντως αυθαίρετο πώς ηλεκτροδοτήθηκε.



Πηγή:  aerasnews
 Babushka
2-11-2012 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template