Home » » Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό Κοζάνης: οι χρυσαυγίτες είναι τα σκυλιά του συστήματος!

Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό Κοζάνης: οι χρυσαυγίτες είναι τα σκυλιά του συστήματος!


Η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό Ν.Κοζάνης για τη (μη) δράση των ναζί τις τελευταίες μέρες

Κατά τη συνήθη πρακτική τους οι γκεμπελικοί γερμανοτσολιάδες ποντικοί διασπείρανε ότι χθες θα γινόταν συγκέντρωση τους στην Κοζάνη (φυσικά αποδείχτηκε μουφα), ενώ στην Πτολεμαϊδα ότι θα "την πεσουν σε σχολεια αν γινουν καταληψεις για τη 17/11" (και μια που είναι κότες και ανύπαρκτοι, μουφα θα είναι κι αυτό). 

Εν τω μεταξύ θυμάστε που έλεγε ο Παναγιώταρος για τις προηγούμενες κινητοποιησεις ενάντια στα μετρα "αυτά ειναι φλωριές, εμεις θα κλέψουμε την παρασταση και θα τα κάνουμε όλα π@@@άνα όταν θα ψηφίζονται τα μετρα"? Θυμαστε μαλιστα που αυτήν την είδηση αναπαρηγαγαν ολα τα "σοβαρά" ΜΜΕ, λέγοντας μάλιστα ότι η κυβερνηση "φοβάται", παρουσιάζοντας τους απογόνους των συνεργατων των Γερμανών (και νυν συνεργατες των μνημονιακών) σαν "επικίνδυνους αντισυστημικους"? Ε, λοιπον τα μέτρα ψηφίστηκαν.

Ειδατε κατι? Εμείς ειδαμε. Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα να συγκρούονται με την Αστυνομία, την Αριστερά μπροσταρη και τις νεοναζι κότες άφαντες.Η μάλλον όχι τελείως άφαντες.Καποιοι φορούσαν στολές αστυνομικών απεναντι απο τους διαδηλωτές, και κάποιοι αλλοι στη Βουλη παιρνανε θέση υπέρ των φοροαπαλλαγων των φίλων τους εφοπλιστών, του Λάτση, του Βαρδινογιάννη κλπ. 

Τα σκυλιά του συστηματος χαθήκαν μεσα στον ξεσηκωμο του κόσμου, και προς το παρόν τα αφεντικά τους μαζέψανε. Αυτά ειναι τα "παλικάρια που θα έδερναν τους προδότες"! Φυσικά δεν επαναπαυόμαστε, γιατί μπορεί να τους χρησιμοποιήσουν αργότερα, ενάντια στο λαό.Αντιφασιστική δράση παντού!Φασίστες στις τρυπες σας!

Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό Ν. Κοζάνης

Babushka
10-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template