Home » » Στο αυτόφωρο ο Κώστας Βαξεβάνης

Στο αυτόφωρο ο Κώστας Βαξεβάνης


13:42Η δίκη του Κ. Βαξεβάνη παίρνει τριήμερη αναβολή 

12:25 Πλήθος κόσμου βρίσκεται συγκεντρωμένος έξω από το κτίριο 3 στην αίθουσα 1 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδω νπροκειμένου να συμπαρασταθεί στον Κώστα Βαξεβάνη Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ καθώς επίσης και πλήθος απλού κόσμου που έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο δημοσιογράφο για αναφορικά με τη σύλληψη του έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.
Δικάζεται στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας μετά την εισαγγελική παραγγελία και τη σύλληψή του για παραβίαση περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, μετά τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ στο έκτακτο τεύχος του Σαββάτου. Η αστυνομία συνέλαβε το δημοσιογράφο τη στιγμή που έδινε τηλεφωνική συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό.

http://www.koutipandoras.gr/?p=27841

Babushka
29-10-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template