Home » » Επιστρέφουν Αρβανίτης-Κατσίμη στη ΝΕΤ

Επιστρέφουν Αρβανίτης-Κατσίμη στη ΝΕΤ

Με αγωγή εναντίον τον ΠΟΕΣΥ προσπάθησε σήμερα το πρωί να απαντήσει η διοίκηση της ΕΡΤ στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Τα άλλα, της κυβέρνησης, όπως οι απολύσεις και η υφαρπαγή εσόδων και περιουσίας δεν την ενοχλεί.
Μετά από μερικές ώρες πήρε πίσω την αγωγή και βρέθηε λύση προκειμένου να επανέλθουν στη ΝΕΤ ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη από αύριο Τετάρτη. Μετά από συνέλευση των εργαζομένων αποφασίστηκε η διακοπή των στάσεων εργασίας στην ΕΡΤ.
Η ΠΟΕΣΥ δηλώνει:



Μετά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ προς την επιτροπή απεργών δημοσιογράφων και των αιρετών εκπροσώπων τους, ότι θα συμπορευθούν με τους εργαζόμενους για την επίλυση του ζητήματος των Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου.
• Μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που έδωσαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη με τον διευθυντή ειδήσεων, Αιμίλιο Λιάτσο και την επαναφορά τους στην παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής τους.
• Και μετά την υπόσχεση της διοίκησης της ΕΡΤ για διάλογο, σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις και τους μισθούς
το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), με δεδομένες αυτές τις θετικές εξελίξεις ύστερα από έναν μακρόχρονο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων δημοσιογράφων της ΕΡΤ, −και σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσής τους−, αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ ΑΕ.
Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ο δημόσιος φορέας της Ενημέρωσης, πρέπει να επαναλειτουργήσει ανεμπόδιστα, με τη μέχρι τώρα εγκυρότητα και αντικειμενικότητά του, σύμφωνα με τις αρχές της ελευθεροτυπίας και την ισότιμη και ελεύθερη διακίνηση ειδήσεων, αναλύσεων και απόψεων.
Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργαζόμενους να διατηρήσουν την αγωνιστική επαγρύπνησή τους, μέχρι την υλοποίηση των δεσμεύσεων της διοίκησης της ΕΡΤ.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template