Home » » Εισέβαλαν στο ΑΠΘ οι διμοιρίες των ΜΑΤ

Εισέβαλαν στο ΑΠΘ οι διμοιρίες των ΜΑΤ


Όσον αφορά τα χθεσινά επεισόδια στο ΑΠΘ, οι συλλήψεις ήταν 16(2 προσήχθησαν στ νοσοκομείο με ρινορραγία και κατάγματα)ήταν όλοι φοιτητές του ΑΠΘ και ορίστηκε δικάσιμος μέρα η 19/12
.

ΩΣ "ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΘ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ! (VIDEO) - #17NGR---prezatv

22.51: Αμοντάριστα πλάνα από την εισβολη των ΜΑΤ στο ΑΠΘ(http://alterthess.gr/). Στο ένα βίντεο φαίνονται καθαρά οι διμοιρίες των ΜΑΤ που έχουν φτάσει μέχρι την πρυτανεία και αποδεικνύεται ότι πραγματοποιήσαν προσαγωγές στο σωρό. 

 
22.09: Βγήκαν από το ΑΠΘ με πορεία, βρίσκονται στην Εθνικής Αμυνης και θα κατευθυνθούν προς την Καμαρα
22.03: Ξεκινούν από το ΑΠΘ με συγκροτημένο μπλοκ και πορεία για να βγουν έξω οι φοιτητές.
21.49: Προσαγωγές στο σωρό έκανε η ΕΛ.ΑΣ στο ΑΠΘ αφού έφτασε στο κτίριο Διοικησης που ήταν συγκεντρωμένοι φοιτητές και εργολαβικοί που περιφρουρούσαν την απεργιακή κινητοποίηση των εργολαβικών. Πάνω από 10 υπολογίζονται οι προσαγωγές. Υπάρχουν και τραυματίες. Προσήχθησαν και φοιτητές μελή Διοικητικών Συμουλιων Φοιτητικών Συλλόγων. Οι φοιτητές συγκεντρώνονται μπροστά στην Πρυτανεία του ΑΠΘ.
21.37: Μαρτυρία αναφέρει μπουλούκι 30 ασφαλιτων με κράνη, πίσω από τα ΜΑΤ στο Συντριβάνι, να εισέρχεται στα πανεπιστημία λίγο μετά το πέρας της πορείας. Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν προσαγωγή εντός των χώρων του ΑΠΘ
21.31: Σε όλο το ΑΠΘ διασκορπίστηκαν φοιτητές και εργολαβικοί που βρίσκονταν στο κτίριο διοίκησης μετά την βίαιη επίθεση των ΜΑΤ στους χώρους του ΑΠΘ. Διμοιρίες των ΜΑΤ πανηγυρίζουν βγαίνοντας από το ΑΠΘ για τις συλλήψεις που έχει πραγματοποιήσει η κάθε διμοιρία. Παραμένουν διμοιρίες στους χώρους του ΑΠΘ.
21.21: Τουλάχιστον 5 διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα στους χώρους του ΑΠΘ όπως και 2 περιπολικά. 5 επιβεβαιωμένες προσαγωγές. Κυνηγητό στους χώρους του ΑΠΘ.


http://alterthess.gr/

Μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου βρίσκονται αυτή τη στιγμή διμοιρίες των ΜΑΤ και συγκρούονται με ομάδες ατόμων που βρίσκονται στο χώρο. Μετά τη ρίψη μολότοφ οι αστυνομικοί έκαναν πραγματική εισβολή στο ΑΠΘ ενώ όλη η περιοχή έχει πνιγεί στα χημικά και τα δακρυγόνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά μέσα στους χώρους του Πανεπιστημίου έχουν μπει ακόμη και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.


Babushka
17-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template