Home » , » Περιφρούριση των φασιστών η ΕΛΑΣ-70 προσαγωγές

Περιφρούριση των φασιστών η ΕΛΑΣ-70 προσαγωγές



Επίθεση της αστυνομίας στους συγκεντρωμένους στο χώρο όπου θα γινόταν η «διανομή τροφίμων» από την ναζιστική οργάνωση. 60 με 70 προσαγωγές. Αντιφασιστική πορεία στους δρόμους της πόλης. Τραυματίας κρατούμενο. Αφέθηκαν ελεύθεροι στις 3 μ.μ. όλοι.
σήμερα το πρωί οι αστυνομικές δυνάμεις στην παραλία του Βόλου περικύκλωσαν και προσήγαγαν 70 αντιφασίστες που πραγματοποιούσαν παρέμβαση ενάντια σε φασιστική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Χωρίς την παραμικρή αφορμή -μοίραζαν υλικό  οι άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. 
Στο χώρο αμέσως μετά την επίθεση της αστυνομίας έκαναν την εμφάνισή τους Χρυσαυγίτες, ενώ αυτή την ώρα συγκεντρώνεται αλληλέγγυος κόσμος στην κεντρική πλατεία της πόλης.Μεταξύ των προσαχθέντων και ο συνδικαλιστής Γιάννης Χατχηγιάννης. Οι συγκεντρωμένοι κινούνται προς το αστυνομικό τμήμα ενώ η φασιστική "διανομή τροφίμων" συνεχίζεται με την συνδρομή της ΕΛΑΣ.

Έξω φρενών οι Βολιώτες καταστηματάρχες με την ΕΛ.ΑΣ.

Βροχή από τηλεφωνήματα καταστηματαρχών δέχεται εδώ και ώρα το τηλεφωνικό κέντρο του e-Volos.gr, από οργισμένους καταστηματάρχες του κέντρου του Βόλου, οι οποίοι είναι έξω φρενών με τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, οι οποίοι, όπως υποστηρίζουν, δεν θα έπρεπε, ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα, να επιτρέψουν στην Χρυσή Αυγή να διοργανώσει διανομή τροφίμων την ίδια ημέρα με την προγραμματισμένη αντιφασιστική πορεία, πόσο μάλλον στο κέντρο του Βόλου, το οποίο από το πρωί, με πάνοπλους αστυνομικούς σε κάθε γωνία του κέντρου, θυμίζει άλλες εποχές, με τραγικά αποτελέσματα στους τζίρους τους και μάλιστα αυτές τις ημέρες που περίμεναν να δουλέψουν.

Πηγές: left.gr, alterthess.gr,  e-Volos.gr

Babushka
22-12-2012

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template