Home » , » ΜΑΤ και Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν μαζί σε αντιφασιστική πορεία στην Κομοτηνή

ΜΑΤ και Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν μαζί σε αντιφασιστική πορεία στην Κομοτηνή


Δεν πρόκειται για μια ακόμη καταγγελία, πρόκειται για την πραγματικότητα. Τρανή απόδειξη, για όσους δεν το έζησαν οι φωτογραφίες και το βίντεο που επισυνάπτω στο τέλος.
Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται καθαρά ο νεοναζί χρυσαυγίτης να περπατάει δίπλα και ανάμεσα από τα ΜΑΤ, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του και στο χέρι του παλούκι. Τόσο ο χρυσαυγίτης όσο και ο ΜΑΤάς που διακρίνονται επιτίθενται στους αντιφασίστες.
Ο κουκουλονόμος ισχύει μόνο για τους διαδηλωτές των αντιμνημονιακών διαδηλώσεων και για αναρχικούς!!!
Σήμερα το βράδυ στην Κομοτηνή, μπάτσοι και νεοναζί χρυσαυγίτες επιτέθηκαν παρέα στην αντιφασιστική πορεία.
Οι μπάτσοι είχαν αποκόψει τον δρόμο που οδηγούσε στα γραφεία τους και από ένα διπλανό στενό, επιτέθηκαν στην πορεία από κοινού στήνοντας ουσιαστικά ενέδρα στους αντιφασίστες.
Οι φωτογραφίες και το βίντεο μιλούν από μόνα τους για την αγαστή συνεργασία τους.
Οι μάσκες της δημοκρατίας έχουν πέσει από καιρό. Δεν έχουμε αυταπάτες. Οι χαλαρές πορειούλες δεν υπάρχουν, έχουμε καθημερινό πόλεμο με όλα τα μέσα.
Τσακίστε τον φασισμό και τον κρατισμό, δυναμικές ετοιμοπόλεμες πορείες.


δείτε τι γράφουν τοπικά μέσα για το τι έγινε στην Κομοτηνή σήμερα:

Πριν από λίγο κατά τα εγκαίνια των γραφείων τους στην Κομοτηνή , τοπικά στελέχη της της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Λαγό, προκάλεσαν τους διαδηλωτές, που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να γίνει πραγματική μάχη στον χώρο.
Η αστυνομία επενέβη, αλλά χτυπούσε, μαζί με τα μέλη της Χρυσής Αυγής, διαδηλωτές της αντιφασιστικής πορείας.
Από τα επεισόδια, τραυματίστηκε μία φοιτήτρια, η οποία μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της πόλης. Νωρίτερα, και σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο χώρο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, με εντολή του βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλου, μέλη του κόμματος προπηλάκισαν νεαρή δημοσιογράφο, ζητώντας να τους δώσει την ταυτότητά της αλλά και να σβήσει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει... 


Από: athens.indymedia.org

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template