Home » » Original: Να Τελειώνουμε Μια Και Καλή Με Το Καρκίνωμα Της Χρυσής Αυγής

Original: Να Τελειώνουμε Μια Και Καλή Με Το Καρκίνωμα Της Χρυσής Αυγής


H original 21 έχει εδώ και χρόνια δείξει την αλληλεγγύη της στους λαούς που καταπιέζονται καθώς και σε διωκόμενους αγωνιστές.  Άλλωστε και η ΑΕΚ προσφυγική ομάδα είναι .  Η ανακοίνωση της για την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής  κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη είναι ξεκάθαρη:


Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21 , ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι , θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη οτί είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.

ΥΓ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα… γι αυτό να είστε σίγουροι.

ORIGINAL 21
Πηγή : http://mao.gr/origina/
Babushka
17-12-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template