Home » » “Λοκ Αουτ” από τη διοίκηση της ΕΡΤ

“Λοκ Αουτ” από τη διοίκηση της ΕΡΤ



Σε μια πρωτοφανή κίνηση ρεβανσισμού και απόπειρα τρομοκράτησης του συνδικαλιστικού κινήματος προχώρησε σήμερα η διοίκηση της ΕΡΤ.
Ενώ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού απόψε στις 6.30 είχε εξαιρεθεί απο τις απεργιακές κινητοποιήσεις και μπορούσε να προβληθεί κανονικά, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε για πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης να επιβάλλει σιωπητήριο ως εκδικητική συμπεριφορά προς το σωματείο να δώσει εξαίρεση στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά απο τις Βρυξέλλες. Η ανεκδιήγητη απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ ισοδυναμεί επί της ουσίας με λοκ αουτ , το οποίο (ακόμα) απαγορεύεται από το Ν1264/82. Φαίνεται όμως ότι η διορισμένη απο την τρικομματική κυβερνηση διοίκηση της ΕΡΤ είναι μνημονιακότερη των εντολέων της και πρωτοστατεί στην καταστρατήγηση των συνδικαλιστικών κεκτημένων. Την ίδια στιγμή που προσφεύγει στα δικαστήρια εναντίον των συνδικαλιστικών ενώσεων για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, επαναφέρει τα σχέδια για συρρίκνωση της ΕΡΤ, επιβάλλει ασφυκτικό έλεγχο στο ενημερωτικό πρόγραμμα “κόβοντας” δημοσιογράφους που δεν ευθυγραμμίζονται με το Μαξίμου και συνεχίζει τον εμπαιγμό των εργαζομένων με την άρνηση της να υπογράψει Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και να ανανεώσει τις συμβάσεις των μακροχρόνια εργαζομένων συμβασιούχων της ΕΡΤ που έληξαν.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει
 
Όλοι/ες τη Δευτέρα στις 12 στην απεργιακή συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ

Babushka
10-2-2013
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template