Home » » Ένας εδώ ένας εκεί να φαινόμαστε πολλοί ...

Ένας εδώ ένας εκεί να φαινόμαστε πολλοί ...


Video streaming by Ustream 
«Ελάτε! Ελάτε η νεολαία προς τα εδώ να γεμίσουμε το κενό. Οι εργαζόμενοι πιο πίσω. Απλωθείτε λίγο. Ανά ένα μέτρο. Κι άλλη νεολαία να έρθει εδώ μπροστά. Και οι κυρίες. Ελάτε! Βοηθείστε λίγο να τελειώνουμε. Όσοι είστε στα πλάγια και στην καφετέρια, ελάτε λίγο πιο δω. Βοηθείστε λίγο. Ελάτε με τα πλακάζ (!). Εμείς είμαστε η δύναμη της Χαλκιδικής»
Γιγαντοοθόνες, μισθωμένα από την εταιρεία λεωφορεία και "εντολές" να φαίνεται μαζική η συγκέντρωση υπέρ των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική που έγινε σήμερα στη Μ.Παναγιά με μεγάλο χορηγό, την Εldorado GOLD. 

Διοργανωτής: "Κυρία Κατερίνα πολύ ωραία, θα μας παίξει το cnn απόψε"

«Ελάτε να τελειώνουμε» φώναζε ο διοργανωτής της αντισυγκέντρωσης στη Χαλκιδική για την υπεράσπιση των δραστηριοτήτων της καναδικής πολυεθνικής Eldorado. «Ελάτε οι γιαγιάδες να καλύψουμε και αυτό το χώρο» συμπλήρωνε ενώ σε άλλη στιγμή αναφώνησε «δώστε ένα σύνθημα γ@@@ το μπελά μου». 

Το κλίμα σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε με αυτό του υπήρχε το προηγούμενοι Σάββατο όπου στο ίδιο σημείο είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες άτομα που εναντιώνονται στη λειτουργία των μεταλλείων. Οι συγκεντρωμένοι έπαιρναν εντολές για το που θα σταθούν και η εκδήλωση είχε "στρατιωτικά" χαρακτηριστικά καθώς ο καθένας ήξερε το ρόλο του και έπρεπε να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορούσε. Εφτά λεωφορεία μετέφεραν κόσμο στο σημείο και οι ¨εργαζόμενοι" της εταιρείας είχαν αναλάβει την οργάνωση της "διαμαρτυρίας". "Ελάτε κυρίες μου. Απλωθείτε εμείς είμαστε η δύναμη της Χαλκιδικής. Ελάτε, ελάτε κυρίες μου" φώναζε από το μικρόφωνο ο συντονιστής της διάταξης του κόσμου από την εξέδρα. «Δύο συνθήματα θα φωνάζουμε, αυτά που ξέρουμε» έλεγε ο συντονιστής των συνθημάτων!

- See more at: http://left.gr/news/skinothetontas-ti-diadilosi-yper-ton-metalleion-sti-halkidiki-filiki-symmetohi-adonis#sthash.FZoVKfaW.dpuf

Babushka
3-3-2013
 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template