Home » » Η ΕΣΗΕΑ παραπέμπει 24 «απεργοσπάστες» στο Πειθαρχικό!

Η ΕΣΗΕΑ παραπέμπει 24 «απεργοσπάστες» στο Πειθαρχικό!


Εκτός από τον Νίκο Ευαγγελάτο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει 16 δημοσιογράφους του ALPHA, άλλους 6 του ΣΚΑΪ και τον… Αντώνη Καρπετόπουλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής τους από τα μητρώα της Ένωσης...


...Από τον ALPHA παραπέμπονται ο διευθυντής ειδήσεων του ALPHA Βασίλης Παπαδρόσος, που έκανε πράξη το αίτημα του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά να μεταδοθεί κανονικά το δελτίο ειδήσεων, όπως και ο παρουσιαστής του δελτίου Αντώνης Σρόιτερ, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και η διευθύντρια σύνταξης Άρτεμις Δήμου. Παραπέμπονται επίσης οι Γιώργος Σμυρνής, Μάρθα Λεκκάκου, Μαρία Κολοβού, Βίκυ Χαντζή, Βαγγέλης Δουράκης, Σταύρος Μονεβασιώτης, Γιώργος Βλάχος, Ηρώ Καριοφύλλη, Πέτρος Καρσιώτης, Γιάννης Πιτταράς, Πέτρος Γκάτζιας, Χριστίνα Κράτση και Νίκος Κατσαρός.

Από τον ΣΚΑΪ παραπέμπονται ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Παναγόπουλος, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η ρεπόρτερ Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο δημοσιογράφος Άρη Πορτοσάλτε, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων Σία Κοσιώνη, ο Τάσος Τέλλογλου και ο ανταποκριτής Θάνος Δημάδης.

Επιπλέον, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου, ο οποίος συμμετείχε ως προσκεκλημένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας (18:00 – 22:00) χθες).

«Οι προαναφερθέντες δημοσιογράφοι - μέλη της ΕΣΗΕΑ «έσπασαν» τη στάση εργασίας, που είχαν προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ, παράλληλα με την 24ωρη απεργία των τεχνικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ από τους ιδιοκτήτες των Ιδιωτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ είναι αναγκασμένο να τονίσει για άλλη μία φορά ότι οι πρωτόγνωρες δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ, κάνουν επιβεβλημένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά την αλληλεγγύη και τη συσπείρωση όλων» ανέφερε η ανακοίνωση.

Μαλέλης κατά ΣΚΑΪ, ALPHA 

Στο θέμα τοποθετήθηκε, μέσω Facebook, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR Σταμάτης Μαλέλης: «Ντροπή! αυτή την ώρα κάνουν στάση οι δημοσιογράφοι, δυστυχώς ΣΚΑΪ και ALPHA σπάνε την απεργία». 


Πηγή: http://xronika05.blogspot.gr/2013/06/24.html

Babushka
12/6/2013
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template