Home » » Σκοτώθηκε από 25.000 βολτ για ένα εισιτήριο

Σκοτώθηκε από 25.000 βολτ για ένα εισιτήριο

Στην Ελλάδα της Σαμαρικής ανάπτυξης και του grecovery όποιος δεν έχει χρήματα, θα αρρωσταίνει και δεν θα μπορεί να δέχεται στοιχειώδη περίθαλψη, δεν θα σπουδάζει, θα αυτοκτονεί, θα είναι άλλη μια τραγική καταγραφή στην καταστροφική εξίσωση της Κυβέρνησης.Δεν έχει περάσει πολύς καιρός απο την δολοφονία του 18χρονου Καναούτη χθες το βράδυ άλλο ένα τραγικό γεγονός  συνέβη σε δρομολόγιο τραίνου.
Χτες το βράδυ νεαρός ο οποίος δεν είχε εισιτήριο για να ταξιδέψει με τον ΟΣΕ ανέβηκε στην οροφή της αμαξοστοιχίας 23503 που εκτελούσε δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Η καταληξη του ήταν να κεραυνοβοληθεί από 25000 ΒΟΛΤ όπως αναφέρουν πληροφορίες στη σήραγγα των Τεμπών στο ύψος της Ραψάνης και ενώ η αμαξοστοιχία βρίσκονταν σε κίνηση από καλώδια υψηλής τάσης - καλώδια ηλεκτροκίνησης.
 
Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ το καρβουνιασμένο πτώμα κόλλησε στην οροφή του βαγονιού.
 
την προσπάθεια του ο μηχανοδηγός να καταλάβει τι είχε συμβεί, επικοινώνησε με τα κεντρικά του ΟΣΕ προκειμένου να επανέλθει η τάση και να ελευθερωθεί ο συρμός, καθώς το σημείο της σήραγγας ήταν επικίνδυνο. Μόλις το ρεύμα επανήλθε, το τρένο συνέχισε τη διαδρομή του για να φτάσει σε μερικά λεπτά της ώρας στο σταθμό του Ευαγγελισμού.
Εκεί,ο μηχανοδηγός προκειμένου να κατανοήσει τι πράγματι είχε συμβεί, κατέβηκε για να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο.
 
Ηταν η στιγμή που αποκαλύφτηκε το τραγικό περιστατικό: το πτώμα του άγνωστου άνδρα , ήταν «κολλημένο» στην οροφή του βαγονιού.Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και στον Ευαγγελισμό κατέφθασαν χωρίς καθυστέρηση τεχνικοί του ΟΣΕ καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας του ΕΚΑΒ και της ΕΜΑΚ, οι όποιοι και αντίκρισαν το αποκρουστικό θέαμα.
Στη συνέχεια οι προσπάθειες των τεχνικών επικεντρώθηκαν στο να προχωρήσουν στην απαραίτητη διακοπή ρεύματος , για να απεγκλωβίσουν το πτώμα από την οροφή του βαγονιού.
 
Πληροφορίες από ελευθερία


Babushka
26-10-2013
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template