Home » » Όλοι στους δρόμους....

Όλοι στους δρόμους....

Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενάντια «στη συνεχιζόμενη αντεργατική, αντικοινωνική και υφεσιακή πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά «των νέων βάρβαρων μέτρων και των εκβιασμών ΕΕ, κυβέρνησης και κεφαλαίου» θα πραγματοποιήσει και το ΠΑΜΕ στις 13:00 στην Ομόνοια.

Από τις 12:00 έως τις 15:00 έχει κηρυχθεί παναττική στάση εργασίας σε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν και οι λιμενεργάτες, οι οποίοι κήρυξαν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας. Η προσυγκέντρωση της Ένωσης Λιμενεργατών θα γίνει στις 12:30 στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.

Επίσης, η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) θα συμμετάσχει στα συλλαλητήρια, κηρύσσοντας στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι το πέρας του ωραρίου.

Προβλήματα θα υπάρχουν στις μεταφορές, καθώς:

Στο Μετρό κλειστοί θα είναι από τις 10 το πρωί και μέχρι νεοτέρας οι σταθμοί Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι και Κατεχάκη.
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11:00 στις 16:00.
Τα δρομολόγια των τρένων θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα θα συμμετάσχουν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πρόεδρο του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς Die Linke Μπερντ Ρίξινγκερ.
Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα βρίσκεται στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

ΠΡΕΖΑ TV
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template