Home » » Στο ίδιο έργο θεατές έξω από το θέατρο Χυτήριο

Στο ίδιο έργο θεατές έξω από το θέατρο Χυτήριο

22:24 Σε εξέλιξη η συγκέντρωση αλληλεγγύης, εντονη παρουσία αστυνομίας, έγινε χρηση χημικών.
................................................................................................................................................


9664_1.jpgΣτην είσοδο του θεάτρου η οποία βρίσκεται υπό την εποπτεία διμοιριών των ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν νωρίτερα μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων.
Η είσοδος του θεατρου είναι περικυκλωμένη με κλούβες των ΜΑΤ ενώ νωρίτερα κατά την απομάκρυνση των μελών των παραθρησκευτικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε και μία προσαγωγή.
Στο σημείο έχει καλεστεί και συγκέντρωση για την υπεράσπιση της ελευθερης έκφρασης από σωματεία ηθοποιών και αντιφασιστικές ομάδες. 

Update (20.45): Στο σημείο 'εχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες ηθοποιοί, θεατές, μέλη αντιφασιστικών ομάδων για να υποστηρίξουν το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και την καλλιτεχνικη΄δημιουργία απέναντι σε λογικές που θυμίζουν μεσαίωνα.
Τζιχάντ ΕΛΑΣ και Χρυσής Αυγής
Σκηνές που παραπέμπουν σε μεσαίωνα εκτυλίχθηκαν χθες έξω από το θέατρο "Χυτήριο" στην Ιερά Οδό στη σκηνή που ανεβαίνει η παράσταση Corpus Christi. Μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής, μετάξυ αυτών βουλευτές της νεοναζιστικής παράταξης, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία ζητώντας να κατέβει η παράσταση, το περιεχόμενο της οποίας θεωρούν βλάσφημο. Έσκισαν  τις αφίσες της παράστασης φωνάξαν υβριστικά  συνθήματα, απείλησαν θεατές και ηθοποιούς της παράστασης  και προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό ώστε να μπουν στο θέατρο και να διακόψουν την παράσταση Corpus Christi. Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν εκ νέου στο θέατρο ενώ πέταξαν γιαούρτια και πέτρες στην είσοδο.
Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι οι άνδρες των ΜΑΤ για άκομη μια αφορά έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στην αγαπημένη τους νεοναζιστική παράταξη αφήνοντας τους χρυσαυγίτες και τις παραθρησκευτικές οργανώσεις να δρουν ανενόχλητα. Μάλιστα την ώρα που οδηγούσαν στην κλούβα έναν από τους συγκεντρωμένους επέτρεψαν τον βουλευτή της Χ.Α Χρ. Παπά να μπεί  στην κλούβα και να βγάλει τον προσαχθέντα. Να σημειώσουμε ότι η απελευθέρωση κρατουμένου συνιστά αδίκημα και μάλιστα αυτόφωρο. Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν βίντεο και αδιάψευστες μαρτυρίες. 
Τα χθεσινά επεισόδια απέδειξαν ότι η απροκάλυπτη συνεργασία των ανδρών της ΕΛΑΣ και της Χρυσής Αυγής έχει πάρει την μορφή τζιχάντ εναντίον της δημοκρατίας στην χώρα μας ενώ παράλληλα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σφυρίζει αδιάφορα για τις συνεχείς παραβιάσεις κάθε έννοιας νομιμότητας, τα βασανιστήρια διαδηλωτών στη ΓΑΔΑ, τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών και την δημοσιοποίηση στοιχείων ανήλικων διαδηλωτών κ.α
Τέλος για τα χτεσινά γεγονότα παρενέβη ο υπ. Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτης, ο οποίος ζήτησε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ενημερωθεί εάν ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας Υπηρεσίας και εάν έχει γίνει η διάπραξη του αδικήματος της παράλειψης καθήκοντος εκ μέρους των αστυνομικών οργάνων,
http://www.alterthess.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template