Home » » Στους δρόμους ξανά οι Ισπανοί ενάντια στα μέτρα

Στους δρόμους ξανά οι Ισπανοί ενάντια στα μέτρα


7ab9052be2ff4b5887af1eeeedc2051d.jpgΣτους δρόμους βγήκαν ξανά χιλιάδες Ισπανοί οι οποίοι διαδήλωσαν  σε 56 ισπανικές πόλεις κατά των αυστηρών μέτρων λιτότητας.
Με κεντρικό σύνθημα «θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα, πρέπει να τους σταματήσουμε» οι Ισπανοί τονίζουν ότι τα μέτρα λιτότηας θα αυξήσουν το ποσοστό ανεργίας και την ανασφάλεια στον εργασιακό χώρο. Να σημειωθεί ότι το ποσοστό ανεργίας αγγίζει πλέον το 25% και το 50% είναι νέοι.

Τα συνδικάτα τονίζουν ότι αν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την εφαρμογή των μέτρων θα προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας. Επίσης η πλειοψηφία της Ισπανικής κοινωνίας 77% σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας El Pais στηρίζει τους διαδηλωτές ενώ το 90% εκτιμά ότι οι διαδηλώσεις θα γίνουν συχνότερες.
Η Μαδρίτη έχει ήδη ζητήσει στήριξη για τον τραπεζικό της τομέα, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πληθύνει τα σενάρια περί πλήρους αιτήματος διάσωσης, κάτι που πάντως διαψεύδεται επισήμως.

 http://www.alterthess.gr/content/stoys-dromoys-ksana-oi-ispanoi-enantia-sta-metra
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template