Home » » Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής, εναντίον του μέλους του ΚΚΕ Σάββα Τσακμακίδη

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής, εναντίον του μέλους του ΚΚΕ Σάββα Τσακμακίδη



kke-perisos.jpgΕπίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής, εναντίον του μέλους του ΚΚΕ Σάββα Τσακμακίδη, με απειλές κατά της ζωής του ιδίου και της οικογένειάς του, καταγγέλλει η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Σ. Τσακμακίδης έγινε μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού μετανάστη- πλανόδιου μικροπωλητή, το μεσημέρι της Κυριακής, στην παραλία της Φούρκας στη Χαλκιδική, από οκτώ άτομα, μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής Νίκος Ρήγος.


Όπως καταγγέλλεται, τον μετανάστη τον κυνήγησαν, τον στρίμωξαν σε ένα μαγαζί, τον χτύπησαν με ξύλινα καδρόνια και τον πέταξαν αιμόφυρτο στο δρόμο. Ο Σ. Τσακμακίδης παρενέβη, τους ζήτησε εξηγήσεις και τότε εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και, σύμφωνα με την καταγγελία του ΚΚΕ, οι αστυνομικοί δεν προέβησαν σε συλλήψεις των δραστών, αλλά πήραν μαζί τους τον μετανάστη για εξακρίβωση στοιχείων, παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

Στη συνέχεια, ο Σ. Τσακμακίδης κατήγγειλε ότι την επομένη του επεισοδίου -χθες Δευτέρα- στη Φούρκα, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον σταμάτησαν στον δρόμο, του είπαν να μην ανακατεύεται, τον έβρισαν και εκτόξευσαν απειλές εναντίον του ιδίου και της οικογένειας του.

«Καλούμε τον λαό της περιοχής μας να βγάλει συμπεράσματα για τον χαρακτήρα αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος. Η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ προειδοποιεί πως οι απειλές και οι προπηλακισμοί από τους απόγονους του Χίτλερ, θα πάρουν την απάντησή τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template