Home » » Συνελήφθη μετά από επεισόδιο ο «πιστολέρο» αδερφός του Κασιδιάρη

Συνελήφθη μετά από επεισόδιο ο «πιστολέρο» αδερφός του Κασιδιάρη




Πρωταγωνιστής βίαιου επεισοδίου που σημειώθηκε χθες στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης ήταν ο αδερφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρος, που υπηρετεί -σημειωτέον- στις Ένοπλες Δυνάμεις.



Τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από μία ξέφρενη βραδιά στην Πύλη Αξιού, ο αγαπημένος αδερφός του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, μαζί με παρέα έκανε αισθητή την παρουσία του σε γνωστό ταχυφαγείο επί της οδού Δελφών το οποίο παραμένει ανοιχτό για τους… «ξενύχτηδες».


Παρέα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ αυτών και μία κοπέλα πλησιάζουν, σε κατάσταση «ευφορίας», το κατάστημα. Κάθονται στο τραπέζι. Ως εδώ όλα καλά. Ο κ. Κασιδιάρης όμως είχε όρεξη για τσαμπουκά. Διά ασήμαντον αφορμή σηκώνεται από το τραπέζι και κατευθύνεται προς τη μεριά ενός θαμώνα του μαγαζιού, αλβανικής καταγωγής.


Ο λόγος; Όπως μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, απλά τον κοίταξε περίεργα… 
Ο νταής αδερφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής έβγαλε το «κουμπούρι» του δίχως αναστολές και το όπλισε. Μετά από λίγα λεπτά έντασης, οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου απομακρύνθηκαν από το κατάστημα και πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους σε παρακείμενο στενάκι.


Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία. Άνδρες της ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους του επεισοδίου στο τμήμα.

Μετά από έρευνα, στην κατοχή του «Άλεξ» βρέθηκε όπλο και γεμιστήρες. Αφού σχηματίστηκε δικογραφία, ο «πιστολέρο» αδερφός του Κασιδιάρη αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του στρατιωτικού εισαγγελέα. 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template