Home » , » Περί Πατριωτισμού …..

Περί Πατριωτισμού …..


Μια μπλε γραβάτα δεν σε κάνει πατριώτη. 
Μια Ελληνική σημαία δεν σε κάνει πατριώτη. 
Ένα «για την Ελλάδα ρε γαμώτο» δεν σε κάνει πατριώτη. 
Ένα «η Ελλάδα στους Έλληνες» δεν σε κάνει πατριώτη. 
Ένα «έξω οι ξένοι» δεν σε κάνει πατριώτη. 

Αντιθέτως, 

Μία μπλε γραβάτα που υπογράφει την εκχώρηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας , άνευ όρων σε κάνει προδότη! 
Μία Ελληνική σημαία μέσα σε υπουργικά γραφεία όπου πλέον κάθονται τραπεζίτες, τοκογλύφοι και ξένοι απεσταλμένοι πολυεθνικών , σε κάνει προδότη! 
Ένα «για την Ελλάδα ρε γαμώτο» από τα στόματα αυτών που «γ@μάνε την Ελλάδα» 
Και  με την πρώτη ευκαιρία την πουλάνε για να δηλώσουν υποταγή στους Ευρωπαίους (συν)εταίρους ,σε κάνει προδότη!  
Ένα «η Ελλάδα στους Έλληνες» σε κάνει αν μη τι άλλο ψεύτη , όταν καθημερινά ξεπουλάς τον εθνικό πλούτο και τον ελληνικό λαό σε όλους αυτούς τους διεθνής οργανισμούς – σφαγεία των λαών όπως η ΕΕ, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ .Άρα και προδότη! 
Τέλος  ένα «έξω οι ξένοι» δεν σε κάνει πατριώτη , σε κάνει έναν εμετικό ρατσιστή, έναν νεοναζί, άσπλαχνο φασίστα! Αλλά και ένα αχόρταγο γουρούνι που ξεχνά πως με την βοήθεια των ξένων εργατών στήθηκε η «μεγάλη Ελλάδα» του 2000 και του 2004! Όμως σε κάνει και σκληρό εκμεταλλευτή και δοσίλογο αφού όταν εκατομμύρια πρόσφυγες από τις χώρες της ανατολής έφευγαν εξαθλιωμένοι από τον τόπο τους επειδή οι χώρες του ΝΑΤΟ ,μαζί και η δική σου, τους βομβάρδιζε για να τους πάρει τον εθνικό πλούτο η Αμερική και η ΕΕ , συνένοχος δηλαδή στο έγκλημα παίζοντας το ρόλο «τσιράκι» των μεγάλων δυνάμεων! Και μετά τι; Ακόμη χειρότερα έδειξες ακόμη πιο πολύ ότι είσαι το δεκανίκι της καταστροφικής Ευρωπαϊκής Ένωσης όταν υπέγραψες το «Δουβλίνο 2» , που ορίζει πως οι πρόσφυγες και οι μετανάστες φυλακίζονται στις χώρες εισόδου της ΕΕ! Τους κρατάς εδώ , τους βασανίζεις κι άλλο , τους εξαθλιώνεις κι άλλο και ζητάς με κυνισμό να είναι καθαροί , να μην κάνουν γκέτο , να είναι ήσυχοι και νόμιμοι….. Δεν πεινάνε απλά , ζούνε εδώ και χρόνια στην κόλαση που τους έφτιαξες , για να κερδίσει η Αμερική , η Γερμανία και οι πολυεθνικές της ΕΕ !  
Και τώρα το παίζεις Πατριώτης , Ελληναράς ;  
Μου λές να μην βγούμε από την ΕΕ της εξαθλίωσης, της φτώχειας , του πολέμου , του ρατσισμού και της οικονομικής εκμετάλλευσης; 

ΝΑΙ , σε σένα μιλάω , Σαμαρά , Βενιζέλο , Καρατζαφέρη , Μπακογιάννη , Μάνο , Καμμένο , Κουβέλη , Χρυσοχοίδη , Λοβέρδο , Μιχαλολιάκο Χρυσαυγίτη!  
Είστε όλοι Χρυσαυγίτες! Πάντα ήσασταν ! 
Πάντα λέγατε «έξω οι ξένοι» αλλά μέσα οι ξένοι-ευρωπαίοι βιομήχανοι , τραπεζίτες , εκμεταλλευτές!  
Δεν είστε προδότες, είστε όλοι Ναζιστικά καθάρματα , πελάτες και δεκανίκια της siemens και των άλλων πολυεθνικών , της αγαπημένης σας Μέρκελ και των τοκογλύφων τραπεζιτών ! 
Δεν είστε προδότες γιατί πάντα ήσασταν από το άλλο στρατόπεδο ! Εχθροί των λαών! μόνο το Ευρώ και τα Ευρώ σας σας νοιάζουν !  
Όμως δυστυχώς για εσάς υπάρχει ένας πατριώτης στην χώρα , αυτός που υπήρχε πάντα , και μας έσωζε από εσάς! 
Ο πατριώτης αυτός είναι η περήφανη αριστερά ! Αυτή που μας έσωσε από την πείνα και την σκλαβιά στην κατοχή, αυτή που έδωσε το αίμα της για να πέσει η Χούντα των Αμερικάνων !  
Αυτή! 
Αυτή! 
Αυτή που θα μας σώσει και τώρα , αργά ή γρήγορα και θα σας καθίσει όλους στο σκαμνί , Δοσίλογοι.  
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template