Home » » Ενημέρωση από Πάτρα

Ενημέρωση από Πάτρα

Με καδρόνια στα χέρια οι φασιστοειδη της ¨Χρυσής Αυγής¨ κατηφορίζουν την οδό Γερμανού για να ¨ενισχύσουν¨ την επιχείρηση δυνάμεων της Αστυνομίας "Ξένιος Ζευς", που από νωρίς τα ξημερώματα έχει ενεργοποιήσει την ¨σκούπα¨ για τους μετανάστες.
Κάθε Δευτέρα, συγκεντρώνονται στα γραφεία τους, που βρίσκονται στην Άνω πόλη, αλλά απόψε το βράδυ μέλη της Χ.Α. κινητοποιήθηκαν για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, συμπράττοντας λες και κάποιος τους όρισε αρμόδιους για να κατευθύνουν το έργο της αστυνομίας.
Η ελληνική αστυνομία, διαθέτει κάθε Δευτέρα, ειδική ομάδα, για να προσέχει τα μέλη της Χ.Α.



Υπενθυμίζεται ότι από το απόγευμα πραγματοποιείται αντιφασιστική/αντιρατσιστική συγκέντρωση και πορεία, η οποία πέρασε έξω από τα γραφεία των φασιστών και από εκείνη την ώρα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία στο κέντρο της Πάτρας.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
οι Χρυσαυγίτες κυνήγησαν κάποιον μετανάστη που πέρασε έξω α'τα γραφεία τους.Τώρα ειναι μαζεμένοι καμιά 30αριά στα γραφεία τους. Οι α/α έκαναν μηχανοκίνητη από Παράρτημα προς νότιες συνοικίες κ επέστρεψαν κέντρο.  ΜΑΤάδες είναι στη Γερμανού που είναι τα γραφεία της ΧΑ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ηρεμία επικρατεί  αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, ωστόσο η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή.  Η αντιρατσιστική πορεία ολοκληρώθηκε   και τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την Γερμανού, η οποία είναι πλέον ανοικτή. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Στην συνέλευση που έλαβε χώρα νωρίτερα αποφασίστηκε πορεία για αύριο, Τρίτη, στις 5:30 από το Παράρτημα. Το Παράρτημα θα είναι ανοικτό όλη τη μέρα αύριο.  
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template