Home » » Eπίθεση των μπάτσων στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστηρια

Eπίθεση των μπάτσων στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστηρια

Αυτή την στιγμή διεξάγεται κυνηγητό στους δρόμους γύρω από την Ευελπίδων και στα στενά της Κυψέλης. Δέλτα και Δίας μπήκαν ανάποδα στην Κερκύρας κυνηγώντας κόσμο που είχε ήδη αποχωρήσει από τη συγκέντρωση.


Ένα κομμάτι του κόσμου έφυγε προς Γκύζη κ εκεί υπάρχει κυνηγητό αυτή τη στιγμή. Πληροφορίες για ξυλοδαρμούς όχι όμως και προσαγωγές #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/MavriMelani)


Ο κόσμος είχε εγκλωβιστεί στην μπάρα της Ευελπίδων από τις διμοιρίες και αναγκάστηκε να τη σπάσει για να γλιτώσει από το ξύλο. #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/ypopto_mousi)



ΠΡΟΣΟΧΗ: στη Παξών έγιναν περίπου 20 προσαγωγές αλληλέγγυων! #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/MavriMelani)



Η επίθεση έληξε. Ο κόσμος ανένδοτος επιστρέφει. Οι αντιφασίστες συλληφθέντες είναι στο κτ. 9. Απ' έξω 100+ αλληλέγγυοι. (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)


Στην επίθεση στην αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης (Ευελπίδων) οι αστυνομικοί έκαναν 12 προσαγωγές 10 έξω+2 μέσα.Η συγκέντρωση συνεχίζεται (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)



Υπάρχουν τελικά αρκετοί τραυματίες αλληλέγγυοι! Πληροφορίες λένε για περισσότερους από πέντε τραυματίες #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/MavriMelani)



8:12 Στις 15 οι προσαγωγές μετά την επίθεση των αστυνομικών στην αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης σύμφωνα με δικηγόρους. (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)


8:16 Διμοιρίες κυκλώνουν αυτή τη στιγμή την αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης μέσα στα δικαστήρια. (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)



8:23 Υπάρχει κινητικότητα αστυνομικών μέσα στην Ευελπίδων. Κινούνται προς τους αλληλέγγυους. 15 οι επιβεβαιωμένες προσαγωγές μέχρι τώρα #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/MavriMelani)



8:34 Ηρεμία τώρα στους δρόμους γύρω από τα δικαστήρια (Πηγή: https://twitter.com/Pexlibanis)


8:43 Μηχανοκίνητες μονάδες της αστυνομίας στην είσοδο του Π. Άρεως στην πλ. Πρωτομαγιάς #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/Pexlibanis)



8:59 Οι 100 περίπου αλληλέγγυοι που μόλις βγήκαν από την Ευελπίδων έχουν προσεγγιστεί από Δελτάδες που τους προκαλούν κατά μήκος της Μουστοξύδη (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)


9:00 Πέρασαν οι 15 συλληφθέντες από τον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν για κακουργηματικές πράξεις την Πέμπτη. (Επιβεβαιωμένο)


9:01 Με 2 κλούβες, τζιπάκια, αυτοκίνητα της ασφάλειας, περιπολικά και μηχανές μεταφέρονται εκτός Ευελπίδων και οι σημερινοί προσαχθέντες.

Οι 100 περίπου αλληλέγγυοι που μόλις βγήκαν από την Ευελπίδων έχουν προσεγγιστεί από άνδρες της ομάδας Δέλτα που τους προκαλούν από δίπλα κατά μήκος της Μουστοξύδη. (Πηγή: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1426086)

Με 2 κλούβες, τζιπάκια, ασφαλίτικα, περιπολικά και μηχανές μεταφέρονται εκτός Ευελπίδων και οι σημερινοί προσαχθέντες.
Οι 100 περίπου αλληλέγγυοι/ες που μόλις βγήκαν από την Ευελπίδων έχουν προσεγγιστεί από Δελτάδες που τους προκαλούν από δίπλα κατά μήκος της Μουστοξύδη
 https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1426086

21:24 Λίγο πριν βγουν οι συλληφθέντες της Κυριακής ακούστηκε μετά από ώρα μοτορόλα και αμέσως μία διμοιρία έφυγε προς το κάτω μέρος των δικαστηρίων, προφανώς για να κλείσει την κάτω έξοδο. Όταν βγήκαν οι συλληφθέντες κι ενώ φωνάζονταν συνθήματα έγινε πέσιμο πρώτα στους συγκεντρωμένους που βρίσκονταν ακριβώς έξω από το κτίριο. Άρχισε κόσμος να τρέχει προς την κάτω έξοδο αλλά μάλλον υπήρχαν όντως μπάτσοι γιατί γύρισαν τρέχοντας πίσω. Βγήκαν αρκετοί από την κεντρική έξοδο στο δρόμο.
Προφανώς υπηρχε σχέδιο να επιτεθούν στη συγκέντρωση. Γι' αυτό και καθυστέρησαν τόσο πολύ να φέρουν τους συλληφθέντες, για να αδειάσει το δικαστήριο. Και όταν ήρθε η ώρα έκαναν ντου μες στην φάκα.
Τα καθεστωτικά λένε ότι να ναι.
Σύντροφοι γερά.
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1426086
.......................................................................................................................................................  
21:36  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 20-25 προσαγωγές από την μεριά των αλληλέγγυων.
....................................................................................................................................................... 

00:23  Οι προσαχθέντες σήμερα αλληλέγγυοι από το αδιανόητο ντου των ΜΑΤ μέσα στην Ευελπίδων, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template