Home » » Η πλειοψηφία της μειοψηφίας….

Η πλειοψηφία της μειοψηφίας….


Ας τα πάρουμε λίγο τα πράγματα με προσοχή και ηρεμία … έγιναν εκλογές και όλοι βλέπουμε το ίδιο αποτέλεσμα, ή μήπως όχι; 

Δηλαδή όντως ο λαός έδωσε εντολή για μνημόνια ; Ο λαός όντως θέλει την ΝΔ μετά από αυτά που του έχει κάνει;; Νομίζω τα
μαθηματικά θα είναι αυτά που θα μας δώσουν την λύση…. 
Αν και δεν είμαστε όλοι καλοί σε αυτά θα τα περιγράψω πολύ απλά τα πράγματα. Έτσι έχουμε 9.951.970 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, από αυτούς ψήφισαν 6.216.995 δηλαδή  62,47%! Από αυτούς που ψήφισαν το 29,66% ψήφισε ΝΔ δηλαδή 1.843.960 ψηφοφόροι! 

Άρα αν τα βάλουμε κάτω θα δούμε ότι η πλειοψηφία της δημοκρατίας είναι το 1.843.960… καλά κατάλαβες και εσύ, είμαστε 10.700.000 περίπου και η Ευρώπη χαίρεται πως ο ελληνικός λαός υπάκουσε στα μνημόνια, στα μέτρα, στο ευρώ και την ΕΕ επειδή 1.843.960 τους ψήφισαν! 
Κύριοι τραπεζίτες, καναλάρχες, μαριονέτες δημοσιογράφοι και Ευρωπαίοι ηγέτες καλά θα κάνετε να σκεφτείτε καλά αυτά τα νούμερα πριν χαρείτε για τις εξελίξεις στην χώρα!!!

 Όσο και να προσπαθείτε να παρουσιάσετε τον λαό υποταγμένο δεν θα τα καταφέρετε … θα μας βρείτε απέναντι σας!!!

Ο λαός έχει καταλάβει, πως δεν νίκησε ο φόβος, αλλά η ελπίδα … έχει καταλάβει πως κανένα Μέγκα, κανένας Ολάντ δεν μπορεί να τον τρομοκρατήσει … κανείς!!!  

Πάρτε το χαμπάρι με το μέλλoν των παιδιών μας δεν παίζουμε … θα σας τσακίσουμε!!!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template