Home » , » Ω τι μεγάλη συγκέντρωση είχε η ΝΔ... πανικός… του ιδίου του Σαμαρά.... Ω τι ξευτίλα...

Ω τι μεγάλη συγκέντρωση είχε η ΝΔ... πανικός… του ιδίου του Σαμαρά.... Ω τι ξευτίλα...


Τι ιδία ώρα που η τεχνολογία και η πληροφορία τρέχει με τεράστιες ταχύτητες κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν το λαό ή πιστεύουν ότι απευθύνονται στον λαό του 60,
70,80. Στήνουν σκηνικά απίστευτα που και η Chinechita θα ζήλευε... θέλουν να δήξουν πως δεν καταρρέουν και χρησιμοποιούν την τεχνολογία της εποχής για να το πετύχουν.
Όμως υπάρχει μια διαφορά από τις προηγούμενες δεκαετίες, μπορεί και τότε να χρησιμοποιούσαν ανάλογα τεχνολογικά επιτεύγματα, αλλά τότε η πληροφορία διαδίδονταν με άλλους ρυθμούς και ήταν πλήρως ελέγξιμη, αφού δεν μπορούσε ο οποιοσδήποτε να έχει την τεχνολογία αυτή στα χέρια του πάρα μόνο οι επίσημοι εκπρόσωποι του τύπου που λειτουργούσαν υπό της εντολές των εκάστοτε Γκεμπελίσκων.

Σήμερα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, μπορεί η τηλεόραση και όλα τα ΜΜΕ να έχουν μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, μπορεί να είναι πιο εξελιγμένα μα παραμένουν το ίδιο πληρωμένα και εκτελούν με τον ίδιο τρόπο τα συμφέροντα των εργοδοτών τους.
Η διαφορά λοιπόν είναι πως η τεχνολογία και όχι η τεχνογνωσία βρίσκετε στα χέρια όλων και εξηγώ, μπορεί κάποιος σήμερα με μια κάμερα και ελάχιστες γνώσεις του διαδικτύου να διαδώσει μια πληροφορία με τεράστια ταχύτητα και αυτή να γίνει αποδεκτή χωρίς ο άτυπος αυτός ρεπόρτερ να έχει κάποιο κύρος και αυτό να αναλύεται.


Το μόνο που νοιάζει τον άνθρωπο είναι η πληροφορία και όχι τόσο ποιος το μεταδίδει... έκτος και αν μιλάμε για τηλεόραση οπού ο κόσμος ξέρει ανάλογα με το ποιος λέει και τι εννοεί.
Γιατί ξέρει από που τα παίρνει, αλλά και να μην ξέρει το φαντάζεται. Όπως αυτό το φοβερό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας που ξεπερνά κάθε όριο παρέμβασης, αφού και ο Σαμαράς κατάλαβε ότι αυτό που έκαναν για να τον βοηθήσουν και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ήταν πολύ χοντρό και τρέχει ακόμα να το καλύψει.

Έτσι λοιπόν την ωραία συγκέντρωση του Σαμαρά χρειαστήκαν μερικά κινητά και κάποιοι απλοί άνθρωποι για να δείξουν τι γινόταν την ώρα της ομιλίας .

Αυτό που φάνηκε καθαρά , πως το να πιάνει κανείς  μεγάλους χώρους γνωστούς στον κόσμο της κάθε πόλης, να τους στενεύει (έκανε την πλατειά συντάγματος σε πλάτος όσο η εθνική Αθηνών Πατρών...το ένα ρεύμα) και δεν σταμάτησαν εκεί οι αδίστακτοι αλλά άπλωσαν τον κόσμο λες και είχε ψείρες και δεν έπρεπε να είναι κοντά ο ένας με τον άλλο! Φαίνονται αυτά Αντωνάκη ... σε πήραν χαμπάρι…

Έκτος από όλα τα παραπάνω, οι άτυποι ρεπόρτερ μας έδειξαν και καταστροφές στο μνημείο του Δ. Χριστουλα.. από ότι φαίνεται τα παιδία της ΟΝΕΕΔ δεν κατάλαβαν τι ήταν αυτό και το κατέστρεψαν… (ή μάλλον κατάλαβαν πολύ καλά τι ήταν αυτό) φασιστάκια σας πήραν χαμπάρι... Αντωνάκη μάζεψε τα φυντάνια σου και προσπάθησε να τα μάθεις γραφή και ανάγνωση και μετά βλέπουμε!
Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να ξεκολλήσουν αυτοί αστοιχείωτοι πολιτικοί που ζουν έξω από την κοινωνία, αλλά μέσα στις τράπεζες και τα υπουργεία , ότι αλλάξαμε εποχή!
Μπορεί το mega να είναι στο σαλόνι μου... όμως έχω και εγώ ένα μέσω αντιπληροφορισής μέσα στο δωμάτιο μου... οπού εγώ θα επιλέξω τι θα δω και τι θα διαδώσω… μην νομίζεις ότι όλη βλέπουν Τρέμη.
Και εδώ κολλάει ένα Γκεντελικό (Γκέντελ) όσο και να προγραμματίζεις κάτι όσο και να το περικλείεις και να το στηλιτεύεις όσο και να νομίζεις ότι έχεις επιχρυσώσει πλήρως την ψευτιά σου πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σου ξεφεύγει και θα στα γαμάει όλα…

έτσι Αντωνάκη;;
Και κάθε Αντωνάκη;;




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template