Home » » ΤαΨηΛάΤηΣΕβΔοΜάΔαΣ

ΤαΨηΛάΤηΣΕβΔοΜάΔαΣ


Ο Aρχηκαραγκίοζης Ανδρέας Λοβέρδος επανήλθε , με νέα ανακοίνωση τη Δευτέρα, λέγοντας ότι ζούμε την πρώτη πράξη της εφαρμογής του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ -«εξαιτίας της στάσης του οποίου δεν πήραμε 1 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα, με τμήμα του οποίου θα είχε λυθεί αμέσως αυτό το θέμα χωρίς να ταλαιπωρούνται οι αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας». 
Και συνεχίζει λέγοντας: «Ο πολίτης πάντως να ξέρει, πως αν όλα δεν πάνε καλά παρόμοια προβλήματα θα έχουμε τον Οκτώβριο με όλα τα φάρμακα, τα καύσιμα και τα τρόφιμα, αφού τα περισσότερα από όλα αυτά τα είδη εισάγονται». 
Ξεχνάει φυσικά πως τα σημερινά προβλήματα είναι αποτέλεσμα των δικών του πολιτικών που διέλυσαν την δημόσια υγεία! 

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσουν την Τρίτη 5 Ιούνη, οι Τάκης Στρούζας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, στέλεχος του ΚΚΕ, Δημήτρης Σούλης, μέλος της ΠΑΣΥ, στέλεχος του ΚΚΕ και άλλοι 20 αγρότες, επειδή το Γενάρη του 2009, μαζί με πλήθος αγροτών και εργατών έκλεισαν το λιμάνι της Ζακύνθου, διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης που εξαθλιώνει τους μικρούς αγρότες. Η κατηγορία, με την οποία πρόκειται να δικαστούν είναι αυτή της παρακώλυσης των συγκοινωνιών.  
Ή καλύτερα αυτή της διεκδίκησης των λαϊκών-εργατικών δικαιωμάτων... 

H ''κουκουβάγια'' πέταξε- Τέλος εποχής για τον ΟΕΔΒ! 
Μια πολύ λιτή, εξόχως πολιτική ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος εργαζομένων στον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων για τη διάλυση του Οργανισμού στο πλαίσιο της περικοπής εταιρειών του Δημοσίου.  
''Οι εργαζόμενοι αποχωρούν με πίκρα και ανησυχία για το μέλλον της έκδοσης και διανομής των σχολικών βιβλίων. Ζήσανε τη φετινή χρονιά, τη χειρότερη από ιδρύσεως του  
Ο.Ε.Δ.Β., που τα βιβλία στάλθηκαν με τεράστια  
 καθυστέρηση, που τα λάθη και οι παραλείψεις των ιθυνόντων στοίχησαν εκατομμύρια στους





Έλληνες πολίτες, προάγγελος των όσων πρόκειται να επακολουθήσουν τη φετινή χρονιά, που
εκτιμούμε ότι θα είναι πολύ χειρότερη από κάθε πλευρά. Οι εργαζόμενοι υπόσχονται να συνεχίσουν τον αγώνα για μία ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ στην υπηρεσία του λαού. Η κουκουβάγια της σοφίας και της αρετής ελπίζει να μην ξεχασθεί και ονειρεύεται τη μέρα που σε μία Ελλάδα ελεύθερη και απαλλαγμένη από δανειστές - επιτηρητές - τροϊκανούς, θα ξανακληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της για την εκπαίδευση των μαθητών''. 
Ψωμί -παιδεία-ελευθερία... 

Οργή στην Αίγυπτο για την αθώωση των γιων και των συνεργατών του Μουμπάρακ! 
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ταχρίρ, σύμβολο της αντικαθεστωτικής επανάστασης στην Αίγυπτο, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του δικαστηρίου, που καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τον Χόσνι Μπουμπάρακ, αλλά αθώωσε αξιωματούχους του καθεστώτος που κατηγορούνταν για τη δολοφονία των αντικαθεστωτικών διαδηλωτών. 
Αρχικά η ανακοίνωση της καταδίκης του Μουμπάρακ προκάλεσε ικανοποίηση στο κοινό, ωστόσο στη συνέχεια η αθώωση αξιωματούχων του καθεστώτος, αλλά και των δύο γιων του Μουμπάρακ Γκαμάλ και Αλά, ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων. 

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η τετραήμερη απεργία που είχαν εξαγγείλει οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ). 
Οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων είχαν προγραμματίσει να ξεκινήσουν την απεργία τους από την Δευτέρα, διεκδικώντας την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template