Home » , » Ήγγικεν η ώρα...

Ήγγικεν η ώρα...




Την ίδια ώρα που που ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, προσπαθεί  ως άλλος Γ. Παπανδρέου , να περάσει ακόμα ένα μαχαίρι ύψους 12 δις. στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος και συμψηφίζοντας όλα τα μέτρα σε ένα μόνο άρθρο.

Την ίδια ώρα που η Τρόικα και ανώτατοι αξιωματούχοι της ΕΕ και του ΔΝΤ βρίσκονται καθημερινά στην Ελλάδα σε ρόλο υπουργικού συμβουλίου και απαιτούν να γίνει η ψήφιση των μέτρων πριν την Σύνοδο κορυφής στις 18 Οκτωβρίου,
Την ίδια ώρα που διεθνής τραπεζικοί και πολυεθνικοί όμιλοι «προσημειώνουν» - κυριολεκτικά την ακίνητη περιουσία του ελληνικού λαού περιμένοντας ξεκινήσει ο μεγάλος πλειστηριασμός,

Ε , αυτήν την ώρα που γίνονται όλα αυτά, οι φασιστικές συμμορίες , οι μαφιόζοι της νύχτας , των ναρκωτικών και των όπλων δηλαδή το κόμμα που ψηφίζουν πάνω από 500.000 σοφού λαού και που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή , έχει «μεταφέρει» τα γραφεία της μέσα στα τηλεοπτικά στούντιο και  στους εκδοτικούς οίκους των μεγαλοεργολάβων  που μας αυτοσυστήνονται ως φορείς της ανεξάρτητης ενημέρωσης.
Όπου κι αν κοιτάξεις , στην τηλεόραση , στο ράδιο , στις εφημερίδες ή στο ίντερνετ , θα βομβαρδιστείς ασταμάτητα από δήθεν ειδήσεις για την Χρυσή Αυγή, μια τεράστια καμπάνια για την προβολή του ακροδεξιού μορφώματος , των ιδεών και των πράξεων του.

Πρώτο θέμα , Mega και Σκαϊ  αναπαράγουν ασταμάτητα  από το πιο γελοίο και ασήμαντο γεγονός, περιστατικό ή σχόλιο χρυσαυγιτών μέχρι και πλήρως αδιασταύρωτες ,ψευδείς και κατασκευασμένες ειδήσεις οι οποίες υποστηρίζουν εν ολίγης  , πως ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού επικαλείται την χρυσή αυγή για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Όπως αυτή για το Γιατρό , ξυλοκοπήθηκε από μέλη της χρυσής αυγής τα οποία κάλεσε ο ασθενής του που λίγο πριν του είχε ζητήσει φακελάκι…
Ή όπως αυτή που λέει πως ένας δάσκαλος επικαλέστηκε την χρυσή αυγή για να του φτιάξει την σχολική αίθουσα…

Και φυσικά ακόμη περισσότερες ή οποίες φυσικά δεν περιέχουν κάποιο πολιτικό στίγμα απλώς προσπαθούν να θέσουν την Χρυσή αυγή στην πλήρη εμπιστοσύνη του μέσου Έλληνα μικροαστού και στην συνέχεια σε ακόμα μεγαλύτερα κοινωνικά στρώματα.
Δημιουργούν δηλαδή μια εικόνα φαντασίας , στην οποία ο μέσος Έλληνας έχει αλλάξει το: «έλα Παναγία μου» με το: «έλα Χρυσή Αυγή μου» , με απώτερο σκοπό , όχι φυσικά την αγιοποίηση της Χρυσής Αυγής , αλλά το αίσθημα πως : «Η Χρυσή Αυγή είναι δίπλα σου σε όλα , είναι ευαίσθητη και όχι συμμορία Νεοναζί -μαχαιροβγαλτών ,όπως την αποκαλεί η αριστερά και βέβαια δεν είναι βίαιη απλά είναι βαθιά αγωνιστική και αντισυστιμική».

Και εδώ μπαίνει ο άλλος αρνητικός παράγοντας ο οποίος αν και προβάλετε από τα ΜΜΕ δημιουργείτε από την πολιτική της άρχουσας τάξης.
Ο λόγος για το μεγάλο «αγώνα» που έχει στήσει η Κυβέρνηση και  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Ξένιος Δένδιας προς δύο κατευθύνσεις :
Α)Ενάντια στους μετανάστες , με ένα σχέδιο-παρωδία , μια ανεξέλεγκτη επίδειξη αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας , κόντρα σε κάθε στοιχειώδεις ανθρώπινο δικαίωμα , του οποίου αν και τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι – χωρίς χαρτιά , μετανάστες στην Ελλάδα είναι μερικές χιλιάδες (και όχι 1,5 εκατομμύριο όπως πιστεύει ο κάθε παραμυθιασμένος) -τα ΜΜΕ και οι κυβερνητικοί λακέδες  , συνεχίζουν να έχουν αντίθετη άποψη και καταφέρνουν μέσω της προπαγάνδας τους, να την περάσουν και σε ένα ευρύτερο στρώμα της ελληνικής κοινωνίας , ωφελώντας και δικαιώνοντας στην συνέχεια την ιδεολογία του ρατσισμού και των κομμάτων που την στηρίζουν .
Β)Ενάντια στη Χρυσή Αυγή  !!!
Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε μια γελοία κινητοποίηση  δήθεν ενάντια στην αυθαιρεσία και την αντιποίηση αρχής που διαπράττει η χρυσή αυγή , με αφορμή την επίθεση στο παζάρι της Ραφήνας όπου ο «Καιάδας» πήγε να τιμήσει την «Παναγία»…(γιατί είναι και βαθιά ευσεβείς  χριστιανοί  , όχι ανθελληνικά και αντίχριστα, αριστερά σκουλήκια…)
Εν πάση περιπτώσει η ουσία για το μέσω Έλληνα είναι μία: Το ελληνικό κράτος των μνημονίων , οι «προδότες» και οι κλέφτες κυνηγούν και αποκαλούν Νεοναζί τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας , αυτούς που διώχνουν τα 2 εκατομμύρια λαθρομεταναστών –εγκληματιών –βιαστών , που μας περνάνε απέναντι για να πάρουμε την σύνταξη μας , που θα μας φτιάξουν μέχρι και το καζανάκι αν χαλάσει !
Κυνηγάνε αυτούς , αλλά δεν κυνηγούν ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ , ούτε το ΚΚΕ , ούτε το ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το ΚΚΕ(μ-λ), ούτε τους κουκουλοφόρους ...
Συμπέρασμα σε απλά μαθηματικά : κακή Κυβέρνηση εναντίον Χρυσής αυγής = Χρυσή αυγή καλή και Αριστερά εναντίον καλής χρυσής αυγής = Αριστερά κακή…

Αυτό που επιδιώκει η Ελληνική και όχι μόνο αστική τάξη δεν είναι η ανάληψη της εξουσίας από έναν νέο Έλληνα Χίτλερ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους αποτελεσματικότερα από τα αστικά κόμματα (αν και δεν πρέπει να αποκλείουμε κανένα σενάριο καθώς η καπιταλιστική κρίση είναι τεραστίων διαστάσεων), αλλά η απορρόφηση όλης της αγανάκτησης και αποστροφής της κοινωνίας για τα πολιτικά κόμματα από την ακροδεξιά και όχι από την αριστερά η οποία σίγουρα αν καταλάβει την εξουσία , δεν θα συμπλέει σε καμία περίπτωση με τα συμφέροντα του κεφαλαίου!

Κάθε ώρα που περνά, μοιάζει να πηγαίνει την ιστορία πολλά χρόνια πίσω , σε εποχές σκοτεινές

Γιατί την ίδια ώρα που η επίθεση του κεφαλαίου κορυφώνεται ,
την ιδία ώρα που οι φασίστες σηκώνουν τα κεφάλια τους ξανά ,
την ίδια ώρα που η σιωπή επιστρέφει ,
Ε , αυτή είναι η ώρα της εξέγερσης …











Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template