Home » , » ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ τη βία...

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ τη βία...



Βγήκαν τα ασπόνδυλα στα παζάρια και όπου βλέπουνε κάνα μαύρο ή κάνα πακιστανό τον σπάνε στο ξύλο, αυτόν και το πάγκο του!!  Κοίτα να δεις τώρα τι βάλανε μέσα στο μυαλό τους για να μπορούνε να βαράνε. Καταπολεμούν λέει έτσι το παραεμπόριο!! Δεν  μπορώ να πω,  έχουνε πολλές ιδέες τρομάρα τους.



Οκαλύτερος σε όλη τη φάση πάντως ξέρεις ποιος είναι,  έτσι; μην σκέφτεσαι και πολύ και μου πάθεις τίποτα. Εσύ είσαι με την καινούργια καραμέλα που έχεις ξεκινήσει να λες  -σαν πολιτισμένο ον που είσαι- :  Βία!!  Βία !! Την καταδικάζω από όπου και εάν προέρχεται!!
Μπράβο συνάνθρωπε. Πάλι μας έδειξες πόσο πολιτισμένος και πόσο Ευρωπαίος είσαι. Βλέπεις φασίστες να χτυπούν; Καταδικαστέο. Βλέπεις ξύλο σε πορεία; Καταδικαστέο. Βλέπεις να σαπίζουνε στο ξύλο μαύρους, πακιστανούς, φτωχούς, πλούσιους, λευκούς; Όλα για σένα είναι στο ίδιο τσουβάλι . Όλα τα καταδικάζεις.
   Τηλεορασάκια μου, δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η βία δεν είναι πάντα καταδικαστέα. Η βία δεν είναι καθόλου ωραία αλλά είναι αναγκαία. Όταν οι μαύροι και οι πακιστανοί θα σηκώσουν το χέρι τους και θα αντισταθούν στα ασπόνδυλα δεν είναι καταδικαστέο. Όταν απαντήσεις στους μπάτσους και στους ρουφιάνους σε μια πορεία δεν είναι καταδικαστέο. Όταν σηκώνεις το ανάστημα σου ενάντια στις χούντες και στα τανκ δεν είναι καταδικαστέο. Όταν θα έρθουν στο σπίτι σου να σου κόψουν το ρεύμα και το νερό επειδή δεν έχεις να πληρώσεις και εσύ τους τσακίσεις, δεν είναι καταδικαστέο.
    Όταν η βία απαντάει στη βία με σκοπό την ελευθερία, δεν είναι αρρώστια είναι υγεία. Δεν είσαι αρρωστημένος όταν σπάσεις το κεφάλι ενός φασίστα. Δεν είσαι αρρωστημένος όταν σπάσεις  την τηλεόραση πάνω στου "Πρετεντέρη" το κεφάλι. Δεν είσαι αρρωστημένος όταν πετάξεις πέτρες στους ματατζήδες. Δεν είσαι αρρωστημένος όταν γκρεμίσεις τη Βουλή και στα συντρίμμια θάψεις το "Πάγκαλο". Δεν είσαι αρρωστημένος άμα κάψεις τις τράπεζες και ξηλώσεις τα διόδια. 

   Αν σου συμβεί τίποτα από όλα αυτά που σου είπα μην αγχωθείς.
   Δεν είσαι άρρωστος, απλά μόλις άρχισες να ΖΕΙΣ!!   




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template