Home » , » Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΛΟΓΙΑΣ

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΛΟΓΙΑΣ




«Εν μέσω μόνιμης περικοπής των εισοδημάτων μας , του βιοτικού μας επιπέδου , του κρατικού μας προϋπολογισμού και της δημόσιας περιουσίας μας , σα να μην μας έφταναν όλα αυτά έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την άπειρη βλακολογία ολόκληρου του υπηρετικού προσωπικού της αστικής τάξης.»

Γράφει ο μη έχων...



Πραγματικά αν κάτσουμε να αναλογιστούμε το τι έχουμε ακούσει εδώ και δύο χρόνια θα καταλάβουμε ότι εκτός από το προσδόκιμο ζωής , που μειώνεται και θα συνεχίσει να μειώνεται , θα αντιμετωπίσουμε  μεγάλη πτώση και στο νοητικό μας επίπεδο…
«Μαζί τα φάγαμε… λεφτά υπάρχουν… σταδιακή απαγκίστρωση… 2.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι… τεμπέληδες… τζαμπατζήδες…»
Και αναφέρω ενδεικτικά μόνο αυτά που μου ήρθαν τώρα στο νου .
Γενικά , πολιτικά πρόσωπα και κυρίως στελέχη –νυν και πρώην- του ΠΑΣΟΚ , έχουν βαλθεί με απαράμιλλο ζήλο να μας προσβάλουν κατεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο μας στο ναδίρ! Πάντα φυσικά με εργαλείο την τηλεόραση και γενικά τα media.

Πέρα όμως, από τα διάφορα ψέματα και τους γελοίους σχολιασμούς , που μας γεννάνε –αν
μη τι άλλο το γέλιο (αν και έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που πλέον αηδιάζουμε χωρίς να γελάμε…) υπάρχουν και τα άλλα, τα οποία κρίνονται πολιτικά και τα οποία αποτελούν δημόσια προσβολή και κανονικά απαιτητέ η παρέμβαση εισαγγελέα!

Παρ’ όλα αυτά κανένας εισαγγελέας δεν έχει κινηθεί εναντίον κανενός βουλευτή ή πολιτικού προσώπου γενικότερα.

Από την άλλη όμως ο ίδιος ο ελληνικός λαός , ο οποίος συνεχίζει να υπομένει αυτόν τον εξευτελισμό και την αηδιαστική ρητορεία τους βρήκε καταφύγιο και τρόπο για να φωνάξει την δική του εκδοχή στο ίντερνετ , το μόνο «ελεύθερο» μέσω.
Όμως ,όπως κάθε τι είναι δικό μας και δικό τους , εισχώρησαν και σ’ αυτό αδειάζοντας όλο το εμετικό τους λεξιλόγιο μπροστά από τις οθόνες μας .
Όπως πρόσφατα ο κ Πάγκαλος , ο οποίος ανάρτησε ένα άρθρο το οποίο είχε τίτλο «Ένα σύγχρονο κίνημα τραμπούκων» και στο οποίο με απερίγραπτο κυνισμό , όπου θα ζήλευαν όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι-τηλεκήρυκες , αναφέρει :
«Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορημένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης».
Εξισώνοντας ουσιαστικά , όχι απλά τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ολόκληρη την αριστερά με την ακροδεξιά , κάτι που φυσικά δεν μας ξαφνιάζει , καθώς τα κανάλια εδώ και χρόνια δίνουν μαθήματα γκεμπελισμού με την υπεράσπιση της αστυνομικής βίας έναντι των διαδηλωτών και τώρα με την Χρυσή Αυγή έναντι της αριστεράς.
Το κερασάκι στην τούρτα όμως το έβαλε ο κ Τζήμερος  , ο οποίος ανάρτησε πρόσφατα στο twitter κάποια σχόλια με αφορμή την διαδήλωση των Μουσουλμάνων εναντίων της επίμαχης ταινίας για τον Μωάμεθ (μια αρκετά καλοστημένη προβοκάτσια, που μας ετοίμασε η «μάνα» Αμερική και το «κρατίδιο» του Ισραήλ ), τα οποία στην συνέχεια μετατράπηκαν σε ένα εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα.
Συγκεκριμένα ο κύριος (sic) Τζήμερος έγραψε : « Αρχίζει να μυρίζει , μωαμεθάνιο. Ετοιμάστε μάσκες …
Φανατικοί υπάρχουν παντού, το Ισλάμ όμως  επιδιώκει παγκόσμιο νόμο περί βλασφημίας , ενώ εμείς προσπαθούμε να καταργήσουμε όσους υπάρχουν…
Σκέψου να είσαι θεός και να μαθαίνεις ότι στη γη κινδυνεύεις από μια χιουμοριστική ιστοσελίδα και ένα ερασιτεχνικό βιντεάκι…»
Και ενώ «αυτοί» προσπαθούν να καταργήσουν τον παγκόσμιο νόμο περί βλασφημίας , θα λέγαμε πως δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά ή πολύ απλά μας κοροϊδεύουν, γιατί μια μέρα μετά το σχόλιο του κ Τζήμερου , το οποίο παρουσίαζε τους μουσουλμάνους και δει μετανάστες ως αγρία φυλή, φανατισμένων -

υποανάπτυκτων , συνέβη το αναπάντεχο!
Η ΕΛΑΣ σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος προέβη στην σύλληψη ενός 27χρονου , ο οποίος διατηρούσε στο ίντερνετ μια σελίδα με το χαρακτηριστικό «Γέρων Παστίτσιος» και στην οποία σατίριζε τις «ιερές» ρήσεις και τις προφητείες του ιερομόναχου Γέροντα Παϊσίου , για τον οποίο φροντίζει να μας ενημερώνει εδώ και χρόνια ο κ Λιακόπουλος από το κανάλι του κ Καρατζαφέρη…

Αυτή η ιστορία όμως έχει ξεκινήσει τρις μέρες πριν την σύλληψη του 27χρονου , όταν ο ακροδεξιός βουλευτής της Χρυσής Αυγής , Χρήστος Παππάς , ο οποίος – μάλλον για να υπερασπιστεί το επώνυμό του , κατέθεσε ερώτηση στην βουλή για την δράση του «Γέροντα Παστίτσιου» και την «βλάσφημη» ρητορεία του.
Έτσι μετά την άψογη συνεργασία Χρυσής Αυγής , Βουλής , Κυβέρνησης , ΕΛΑΣ και ΔΗΕ , φτάσαμε από την λογοκρισία στην άρση του τελευταίου προπύργιου της ελευθερίας του λόγου.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελία, σέρνοντας μαζί του την κατηγορία της βλασφημίας.

Επειδή λοιπόν αγρία φυλή, φανατισμένων, υποανάπτυκτων τελικά , είναι η πολιτισμένη Ευρώπη και η ορθοδοξία, όχι οι μουσουλμάνοι μετανάστες,  θα απαντήσω με τον ίδιο τρόπο στον κ. Τζήμερο και την υπόλοιπη λαθραία τάξη του : «αρχίζει να μυρίζει , Χουντάνιο κ Τζήμερε . Ετοιμάστε μάσκες , γιατί σκέψου κύριε να είσαι προφήτης και να μαθαίνεις ότι στη γη κινδυνεύεις από μια χιουμοριστική ιστοσελίδα και ένα ψηφιακό Παστίτσιο…»

Υ.Γ.
Εντελώς «τυχαία» είδα σε μια εκπομπή πως κυκλοφόρησε ένα καινούργιο βιβλίο με διάφορες προφητείες του γέροντος ! Ας ευχηθούμε όλοι λοιπόν , να «προβληθεί» αρκετά και να έχει καλές πωλήσεις…







Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template