Home » , » ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ…

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ…



Λίγες μέρες μετά τον εξευτελιστικό παραγοντισμό των ΜΜΕ, ώστε ο Ελληνικός λαός να υποδεχθεί την Καγκελάριο Μέρκελ με ανοιχτές αγκάλες και όχι ανοιχτές παλάμες,  λίγες μέρες μετά την επίσημη απαγόρευση των διαδηλώσεων και συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας και λίγες μέρες μετά τις τραγικές δηλώσεις Σαμαρά περί θυσιών του Ελληνικού λαού ώστε να παραμείνουμε στο ευρώ , καλούμαστε όλοι μας να εκτιμήσουμε εκ νέου το πολιτικό σκηνικό.


Γράφει ο μη έχων...


Ως πολύ θετική, χαρακτηρίστηκε η επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Ελλάδα , από ολόκληρο των Ελληνικό Τύπο.

Πολύ θετική όμως για ποιόν;
Εδώ τίθεται ένα ζήτημα πολύ βασικό για την κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της σημερινής αστικής τάξης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η  Μέρκελ ήρθε, δεν είδε κανέναν και δεν την είδε κανένας , τουλάχιστον κανένας από τον Ελληνικό λαό , την εργαζόμενη πλειοψηφία και τις δοκιμαζόμενες μάζες. Αντιθέτως η Καγκελάριος συνάντησε καταρχήν, όλο το υπηρετικό πολιτικό της προσωπικό, τους δημοσιογραφικούς της υποστηρικτές και φυσικά τους Έλληνες βιομήχανους, τραπεζίτες και εφοπλιστές.

Είναι φανερό πως η κατάσταση που επικρατεί στα στρατόπεδα της αστικής τάξης, έχει φτάσει σε πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.  Η Μέρκελ κινδυνεύει να μην σχηματίσει κυβέρνηση στις επερχόμενες Γερμανικές εκλογές, η διαπάλη ανάμεσα σε ΔΝΤ και ΕΚΤ αρχίζει να οξύνεται σε σημαντικό βαθμό και φυσικά σε Ελληνικό επίπεδο η Κυβέρνηση έχει χάσει είδη κάθε ελπίδα επανεκλογής της.

Το δόγμα της λιτότητας καταρρέει κάθε μέρα που περνάει. Όμως αντέχει και ίσως να συνεχίσει να αντέχει γιατί πολύ απλά, δεν στηρίζεται σε καμία απολύτως δημοκρατική και κοινωνική βάση. Αντιθέτως ο μόνος τρόπος επιβίωσης της πολιτικής λιτότητας και των μνημονίων είναι η σταδιακή καταστολή της εκλογικής διαδικασίας, της ελευθερίας του λόγου, της ελευθερίας της λαϊκής αντίστασης, της διαστρέβλωσης της αλήθειας και τέλος η ποινικοποίηση και απαγόρευση οποιασδήποτε σκέψης αλλαγής της συγκεκριμένης κατάστασης.

Έτσι, ενώ στο κέντρο της Αθήνας καθώς και σε πολλές άλλες πόλεις, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες λαού για να δηλώσουν περίτρανα και ξεκάθαρα πώς η Καγκελάριος Μέρκελ και η πολιτική της, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ στην χώρα μας, Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μαζί με όλο του το δημοσιογραφικό λόμπι ανακοίνωσαν την νέα τους ψευτο-πολιτική καμπάνια περί «εξόδου από το τούνελ».

Βγαίνουμε από το τούνελ, τελειώνουν τα βάσανα και οι θυσίες μας!
Πότε; Την ίδια ώρα που ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την μεγαλύτερη κοινωνική λεηλασία που έχει υπάρξει!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως όλα τα κομμάτια του παζλ της καταστροφής είναι στην θέση τους: Α 
 παγόρευση και καταστολή, διαστρέβλωση της αλήθειας, προπαγάνδα και νέα μνημόνια.         Τέλος. Το τέλος έρχεται. 

Όσοι περιμένουν ή περίμεναν από την επομένη των εκλογών του Ιουνίου, νέες εκλογές που θα τσακίσουν τους μνημονιακούς, είναι γελασμένοι! Δεν θα υπάρξουν εκλογές, θα υπάρξουν μόνο «θυσίες», «πόνος» και «άσχημη κατάσταση» ώστε να παραμείνουμε στο ευρώ, μέχρι οι καπιταλιστές-βαμπίρ να μας πιούν και την τελευταία σταγόνα αίματος  και να μην καταρρεύσουν από την κρίση που περνάνε.

Μην ελπίζετε σε νέες εκλογές, μην ελπίζετε στα λόγια του Σαμαρά, μην ελπίζετε στα μνημόνια, μην ελπίζετε στο ευρώ και την ΕΕ, μην ελπίζετε στα ψέματα των δημοσιογράφων.
Είναι όλα ψέματα. Ένα μεγάλο καλοστημένο τσίρκο, το οποίο πρέπει να σαρώσουμε.





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template