Home » , » Συνέχιση κινητοποιήσεων στους δήμους

Συνέχιση κινητοποιήσεων στους δήμους





Με καταλήψεις σε γραφεία προσωπικού, δημαρχεία και δημοτικά κτίρια έως και αύριο, Τρίτη, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντιδρώντας στο μέτρο  της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων.
 
Από την ΠΟΕ - ΟΤΑ αποφασίστηκε για αύριο τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 για την απογευματινή βάρδια.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης. Στις 12:00 το μεσημέρι θα ακολουθήσει συγκέντρωση συμπαράστασης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τους τρεις συλληφθέντες εργαζομένους.

«Είμαστε αποφασισμένοι και ενωμένοι να μην αφήσουμε καμία απόλυση να πραγματοποιηθεί. Κανένας εκβιασμός και κανένας μηχανισμός καταστολής τώρα πλέον δεν μας φοβίζει... Τώρα αυτοί μας φοβούνται», σημειώνει η ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Σε νέα εικοσιτετράωρη απεργία προχωρούν σήμερα και οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις από τις 14 Νοεμβρίου, συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους τους που τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Babushka
26-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template