Home » » Η Χρυσή Αυγή προκαλεί, δίνοντας αμοιβή σε όποιον αποδείξει ότι υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο!

Η Χρυσή Αυγή προκαλεί, δίνοντας αμοιβή σε όποιον αποδείξει ότι υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο!

Απίστευτη πρόκληση πραγματοποιεί η Χρυσή Αυγή, η οποία αμφισβητεί ότι υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο και δίνει αμοιβή σε όποιον φέρει αποδείξεις!

Με μία απαράδεκτη αφίσα η Χρυσή Αυγή "εγκαινιάζει" τις επετειακές διαδικασίες!

Τα φυλλάδια και οι αφίσες μοιράστηκαν στην Καλαμάτα, τα οποία περιγράφουν τον αγώνα του λαού κατά της χούντας και την εξέγερση του Πολυτεχνείου για "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία", ως παραμύθι!

"Όχι στο παραμύθι του Πολυτεχνείου, όχι στους ψεύτικους νεκρούς. -Η γενιά του Πολυτεχνείου - είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία μας. Όλοι οι κλέφτες φυλακή!" γράφει η Χρυσή Αυγή στο φυλλάδιο, το οποίο έχει ανακοινωθεί ότι θα μοιραστεί και στους μαθητές και συνεχίζει πιο επιθετικά:

"Πολυτεχνείο, Ζητούνται νεκροί, Ο ευρών αμοιφθήσεται " (χωρίς ορθογραφικό δεν λέει) γράφει το φυλλάδιο στην πρώτη σελίδα του, στην οποία υπάρχει η φωτογραφία της Μαρίας Δαμανάκη, σε μια προσπάθεια να συνδεθεί η λαϊκή εξέγερση με αίτημα τη δημοκρατία, με ένα πρόσωπο που σήμερα εκπροσωπεί την άρχουσα πολιτική τάξη η οποία εξαθλιώνει τους εργαζόμενους.


Πηγή: thestival
Babushka
14-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template