Home » » Τώρα: Εκατοντάδες συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια

Τώρα: Εκατοντάδες συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια

Αναβολή για τις 28 Νοέμβρη πήρε η δίκη των τριών συνδικαλιστών για τα γεγονότα στην ΔΕΘ κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

12.47: Σε κλίμα τρομοκρατίας αυτή τη στιγμή στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης διεξάγεται σωματικός έλεγχος όσων θέλουν να μπουν στη δίκη με τον κόσμο να φωνάζει και να αντιδρά έντονα. Υπάρχει μεγάλη ένταση καθώς η αστυνομία δεν ήθελε να επιτρέψει την είσοδο στην αίθουσα ούτε καν στα παιδιά και στη γυναίκα του Θανάση Αγαπητού. (left.gr)



dikastiria_2.preview.jpg
Εκατοντάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σε ένδειξη αλληλεγγύης στους τρεις συλληφθέντες στη διαμαρτυρία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κατά την επίσκεψη του Γερμανού Προξένου.
Κλειστός παραμένει αυτήν την στιγμή ο δρόμος μπροστά από τα δικαστήρια, εν αναμονή της δίκης, ενώ στο χώρο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

http://alterthess.gr/
Babushka
19-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template