Home » » Κατάληψη του δημαρχείου Θεσσαλονίκης από εργαζόμενους στους δήμους

Κατάληψη του δημαρχείου Θεσσαλονίκης από εργαζόμενους στους δήμους

Σε κατάληψη του νέου δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης προχώρησαν το πρωί εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις που προκαλεί το Μεσοπρόθεσμο. Την ίδια ώρα, εξαιτίας της συνέχισης των κινητοποιήσεων τους τα σκουπίδια αρχίζουν να σχηματίζουν λόφους σε αρκετές γειτονιές της πόλης.

Εργαζόμενοι από όλους τους δήμους συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη. Είχε προηγηθεί μηχανοκίνητη πορεία από την οδό Λαγκαδά έως το δημαρχιακό μέγαρο.

Yπενθυμίζεται πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεχίζει τις κινητοποιήσεις, ενώ έχει προκηρύξει αποχή από κάθε εργασία για το Σαββατοκύριακο.

Εξαιτίας αυτών έχουν αρχίσει να παρατηρούνται τα πρώτα προβλήματα με τα σκουπίδια στους δρόμους. Οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους να μην κατεβάζουν τα απορρίμματα στους κάδους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
left.gr

Babushka
9-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template