Home » » Μπήκαν τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ για να "καθαρίσουν" την κατάληψη των εργολαβικών

Μπήκαν τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ για να "καθαρίσουν" την κατάληψη των εργολαβικών



Σε 11 συλλήψεις εργαζομένων, προχώρησαν τα ΜΑΤ μετά την εισβολή του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.   


Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ενώ οι εργολαβικοί δεν προέβησαν σε καμία αντίσταση, ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση της αστυνομίας να προβεί σε συλλήψεις.
Οι συλληφθέντες αυτή την ώρα βρίσκονται στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η κίνηση αυτή, αποτελεί συνέχεια της προχθεσινής επέμβασης του Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να λήξει η κατάληψη και να συνεχιστεί η αποκομηδή των σκουπιδιών.
Ερωτηματικά επίσης προκαλεί και το γεγονός, πως λίγες ώρες πριν, η Πρυτανεία δέχθηκε την «εθελοντική» βοήθεια, ιδιωτικής εταιρείας καθαρισμού κατά τη διάρκεια «εθελοντικής» αποκομιδής των σκουπιδιών από τις πρυτανικές αρχές, κάποιους καθηγητές και άλλους πολίτες.


Δείτε τα VIDEO




4:26 ΤΩΡΑ: Μπήκαν τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ για να "σπάσουν" την κατάληψη των εργολαβικών   

4:48 Δεν χρειάστηκαν πάνω από πέντε λεπτά τα ΜΑΤ για την επιχείρηση που πραγματοποιησαν αιφνιδιαστικά στο χώρο του ΑΠΘ. Σύμφωνα με
πληροφορίες ήδη έκαναν περίπου 10 προσαγωγές και ήδη έχουν αποχωρήσει από το σημείο χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο.



 
Σε εξέλικη βρίσκεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκης στο χώρου Αροστελέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις
πρώτες πληροφορίες αστυνομικοί πριν από λίγα λεπτά μπήκαν στο πανεπιστήμιο και κάνουν προσαγωγές ατόμων που συμμετέχουν στην κατάληψη των εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ.

Seleo.gr News 

Babushka
 30-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template