Home » , » Καλλιθέα: Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον μεταναστών (φωτό)

Καλλιθέα: Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον μεταναστών (φωτό)


Photo: Λαϊκή αγορά Καλλιθέας πριν λιγη ώρα.το δημοκρατικό πρόσωπο της χρυσής αυγής........το παλικάρι που βλέπετε στο ασθενοφόρο πούλαγε μ ένα μοτοσακο ψάρια για ένα μεροκάματο.αυτο φαίνεται ότι δεν άρεσε σε 2 χρυσαυγίτες οι οποιοι κατέβηκαν από ένα μηχανάκι και τον σαπισαν στο ξυλο.

(ενημέρωση 3 μ.μ.): Η φωτό από την ομάδα «Λέμε όχι στη Χρυσή Αυγή», με το σχόλιο που ακολουθεί:
Λαϊκή αγορά Καλλιθέας πριν από λίγη ώρα. Το δημοκρατικό πρόσωπο της χρυσής αυγής... Το παλικάρι που βλέπετε στο ασθενοφόρο πούλαγε με ένα μοτοσακό ψάρια για ένα μεροκάματο. Αυτό φαίνεται ότι δεν άρεσε σε 2 χρυσαυγίτες, οι οποίοι κατέβηκαν από ένα μηχανάκι και τον σάπισαν στο ξύλο».

Το περιστατικό:
Ομάδα 6 χρυσαυγιτών επιτέθηκε σε έναν Αιγύπτιο ψαρά και σε έναν Πακιστανό μικροπωλητή. Ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ όπως καταγγέλλει ο Πακιστανός μικροπωλητής, οι χρυσαυγίτες του έκλεψαν και την τσάντα όπου είχε τα χρήματά του.

Άμεση είναι η αντίδραση της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας, η οποία πραγματοποιεί συγκέντρωση στη λαϊκή αγορά, καταγγέλλοντας τη δολοφονική επίθεση.

Πηγή: 902.gr

Babushka
30-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template