Home » » Στο αυτόφωρο οι 12 συλληφθέντες του Σκαραμαγκά

Στο αυτόφωρο οι 12 συλληφθέντες του Σκαραμαγκά

15:00 Αναβλήθηκε για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου η δίκη των συλληφθέντων εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά για τα επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
........................................................ 
Στο Αυτόφωρο έχει προγραμματιστεί να δικαστούν σήμερα οι 12 εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που συνελήφθησαν κατά τα επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Συνάδελφοι των 12 συλληφθέντων πραγματοποιούν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, ενώ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία.
Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος των 12 συλληφθέντων ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Η δίωξη αφορά στα αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής, απρόκλητης διακεκριμένης φθοράς, απόπειρας απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.

http://www.alterthess.gr/content/sto-aytoforo-oi-12-syllifthentes-toy-skaramagka-tilefonima-gia-bomba-sta-dikastiria
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template