Home » » Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιεί σήμερα η Ομοσπονδία Σωματείων Γεωργικών Οργανισμών Ελλάδας

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιεί σήμερα η Ομοσπονδία Σωματείων Γεωργικών Οργανισμών Ελλάδας

Πορεία προς τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι της Ομοσπονδίας Σωματείων Γεωργικών Οργανισμών Ελλάδας, που ζητούν άμεση υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας, διασφάλιση των θέσεων εργασίας, αλλά και καταβολή δεδουλευμένων.

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιεί σήμερα η Ομοσπονδία Σωματείων Γεωργικών Οργανισμών Ελλάδας, με κύρια αιτήματα την άμεση υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, αλλά και την καταβολή δεδουλευμένων.



Το πρωί οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο σταθμό του μετρό στους Αμπελοκήπους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στα γραφεία της ΠΑΣΕΓΕΣ προκειμένου να επιδώσουν σχετικό ψήφισμά τους.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχ. Παλαιολόγου έκανε λόγο για «αδιαλλαξία της ΠΑΣΕΓΕΣ να προχωρήσει στην υπογραφή νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας, εξωθώντας σε υπογραφή επιχειρησιακών και ατομικών συμβάσεων», σημειώνοντας πως οι 90 από τις 100 συνεταιριστικές ενώσεις αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ενώ πολλοί εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από 8 έως 10 μήνες.

Σημειώνεται ότι στο χώρο των συνεταιρισμών απασχολούνται συνολικά 8.000 άτομα.

http://prezatv.blogspot.gr/2012/10/24_3.html
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template