Home » » Σε ρόλο Ηρώδη η Χρυσή Αυγή

Σε ρόλο Ηρώδη η Χρυσή Αυγή



ilias-panagiotaros.jpg«Αν μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες» είχε δηλώσει ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος σε προεκλογική συγκέντρωση στο Παλαιό Φάληρο.
Στη 1 Οκτωβρίου ο Παναγιώταρος με επερώτησή του ζητά το πρωτοφανές, να πληροφορηθεί τα ακριβή στοιχεία των «αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς» στην Ελλάδα.

Το χειρότερο είναι ότι το υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να συναίνεσε στο αίτημα του Παναγιώταρου, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες εκπαιδευτικών, σε νηπιαγωγεία έχουν καταφθάσει έγγραφα από τις τοπικές Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, με τα οποία ζητούνται τα στοιχεία βρεφών που δεν έχουν την ελληνική υπηκοότητα και μάλιστα «κατεπειγόντως».
Συγκεκριμένα, στην Ιεράπετρα Κρήτης, υπήρξε επιστολή διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εσωτερικών, με την οποία διευκρινίζεται ότι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του αρμόδιου για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Νομικού Προσώπου δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποσταλούν τα στοιχεία των νηπίων. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι δεν θα «παραδώσουν στοιχεία μωρών σε νεοναζιστές που ανοικτά τα απειλούν».
Τονίζεται δε ότι «σύμφωνα με τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (άρθρο 214, παράγραφος 2) οι δημοτικές αρχές διασφαλίζουν το δικαίωμα πρόσβασης όλων των δημοτών και κατοίκων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, γλώσσας, φυλετικής ή κοινωνικής ομάδας στην οποία ανήκουν».
Η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα σημείο το εξής καταγγελτικό απέναντι στο Υπουργείο: «Διαπιστώνουμε ότι δεν είστε πλέον σε θέση να ορθώσετε το ανάστημά σας και να υπερασπιστείτε στοιχειώδη δικαιώματα, που μάλιστα αφορούν βρέφη και νήπια! Με την προθυμία που επιδεικνύετε στην προώθηση του αιτήματος του εν λόγω βουλευτή, συμβάλετε στην μετατροπή μιας ειρηνικής και δημοκρατικής κοινωνίας σε ένα φασιστικό καθεστώς που στοχοποιεί τους αδύναμους και «ανεπιθύμητους», ώστε εύκολα να γίνονται στόχος του όχλου, ταγμάτων εφόδου ή μιας οργανωμένης ναζιστικής επιχείρησης εξόντωσης. Τον εφιάλτη αυτόν η περιοχή μας έχει ήδη ζήσει και πληρώσει με αίμα κατά τη διάρκεια της Κατοχής.»


http://www.alterthess.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template