Home » , » Καταδικάζω την Χρυσή Αυγή , απ' όπου κι αν προέρχεται…

Καταδικάζω την Χρυσή Αυγή , απ' όπου κι αν προέρχεται…



Φασισμός , ο… Τι είναι στ' αλήθεια φασισμός;
Φασισμός είναι να χάνεις την δουλεία σου , τις καθημερινές σου ασχολίες , να ταλαντεύεσαι
ανάμεσα σε έναν καφέ και ένα μπουκάλι γάλα για το παιδί σου , φασισμός είναι να σε κοροϊδεύουν , να σε εξευτελίζουν , φασισμός είναι να τα χάνεις όλα - να χάνεις την αξιοπρέπεια σου...
Ο φασισμός δεν εμφανίζεται τυχαία όμως , κάτι τον προκαλεί , κάτι τον βοηθά . Τι όμως;
Φασισμός ιστορικά πάντα υπήρχε , εμφανιζόταν όταν η εκάστωτε άρχουσα τάξη κατέρρεε και ο μόνος τρόπος για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ήταν να επιβληθεί με αυταρχικότητα , με την αγριότητα, αποκλείοντας βίαια όλους τους άλλους από οποιαδήποτε απολαβή.
Το 1929 η Γερμανία , μόλις είχε βγει από έναν καταστροφικό παγκόσμιο πόλεμο , και έμπαινε σε μία τεράστια οικονομική κρίση .
Η άρχουσα τάξη , δηλαδή οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι , έβλεπαν το οικοδόμημα τους να καταρρέει από την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία που τους κυνηγούσε.
Όταν τα πράγματα έφτασαν στο αμήν , εμφανίστηκε ένας νέος πολιτικός , στρατιωτικός, με σκοπό την διάσωσή τους . Ο Αδόλφος Χίτλερ , με την ευγενική χορηγία πολλών κεφαλαιοκρατών κάλπαζε προς την εξουσία – αν και με μικρό ποσοστό , παρόμοιο με της Χρυσής Αυγής – όταν άρχισε να περιπολεί ολόκληρες πόλεις με οπλισμένους “Καιάδες” τρομοκρατώντας τους πάντες – μα κυρίως τους αριστερούς και τους αντιφρονούντες.
Τα συνθήματα του παρόμοια με του Μιχαλολιάκου , Να φύγουν οι προδότες που διέλυσαν την χώρα , έξω οι ξένοι, αίμα-τιμή και τα λοιπά.
Ο Χίτλερ επένδυσε σε ένα και μόνο πράγμα , ότι ο λαός τα είχε χάσει όλα και αφού τα είχε χάσει όλα θα δεχόταν και το πιο ακραίο , το πιο απερίγραπτο δρόμο για να συνεχιστεί η ζωή – έστω και μέσα απ το θάνατο .
Ο φύρερ ,έθεσε στον λαό, το ζήτημα του ποιός φταίει , λέγοντας πως για την κατάντια της χώρας φταίνε οι πολιτικοί και για την αρπαγή του πλούτου οι Εβραίοι .
Αυτό φυσικά ήταν η μεγαλύτερη απάτη και σκοπό είχε να αποκρύψει πως ο πόλεμος και η κατάντια της χώρας δημιουργήθηκε από τους κεφαλαιοκράτες στην προσπάθεια τους να μην καταρρεύσουν.
Το δε εβραϊκό ζήτημα, ήταν μια οργανωμένη επίθεση του Γερμανικού κεφαλαίου στο Εβραϊκό .
Την συνέχεια όλοι την γνωρίζουμε.
Ελλάδα 2012 , 16 Ιουνίου , ο Φίρερ περιπολεί την Αθήνα , την Πάτρα , την Βέροια , χτυπά μετανάστες στο πάλαι ποτέ αριστερό Πέραμα , απειλεί ότι θα εισβάλει σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για να πετάξει έξω τα παιδιά των μεταναστών , ότι θα πλακώνει στις φάπες τους βουλευ



τές και άλλα ...Μιας και ιστορία έχει το κακό συνήθειο να επαναλαμβάνεται , το παρελθόν είναι ήδη εδώ.
Η ευρωπαϊκή κοινότητα , η ΕΕ . Η Ευρωζώνη , η ΕΚΤ και όλο το ευρωπαϊκό κεφάλαιο δέχονται
την εκ νέου αναζωπύρωση της κρίσης και την απειλή μιας μαζικής κατάρρευσης.
Με την παρούσα εικόνα μπορούμε να εκτιμήσουμε πως σε λίγους μήνες από τώρα ,η εικόνα της Ευρώπης θα είναι πολύ διαφορετική , αφού οι χώρες που θα βρίσκονται σε καθεστώς μνημονίων θα είναι πάνω από έξι.
Είναι πλέον πασιφανές ότι η κρίση δεν είναι ελληνική αλλά κρίση της Ευρωζώνης και των αγορών – Φυσικά η Ελλάδα , ακολούθησε μέσω της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ την πολιτική που προστάζουν οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο , την πολιτική που μαζί με το Ευρώ έφερε την κρίση στην Ελλάδα.
Από κει και έπειτα , ενώ όλοι αυτοί διαμέσου των προηγούμενων – δοτών κυβερνήσεων μας μπόλιασαν με το τέρας της κρίσης , τώρα ζητάνε να τους την πληρώσουμε !
ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΔΗΜΑΡ , ΛΑΟΣ , ΔΗΞΑΝ , ΣΕΒ , ΕΕ , ΕΚΤ , ΔΝΤ και η λίστα συνεχίζεται καταλήγοντας στην Χρυσή Αυγή , έχουν ένα και μόνο σχέδιο για το Μέλλον το δικό μας ,αλλά και των ολόκληρης της Ευρώπης :
Ένα μέλλον όπου , θα έχεις χάσει την δουλεία σου , τις καθημερινές σου ασχολίες , θα ταλαντεύεσαι ανάμεσα σε έναν καφέ και ένα μπουκάλι γάλα για το παιδί σου , θα σε έχουν κοροϊδέψει , θα σε έχουν εξευτελίσει ,θα τα έχεις χάσει όλα – θα έχεις χάνει την αξιοπρέπεια σου...
Το μέλλον που σχεδιάζουν για σένα είναι ο φασισμός ...
Μπορεί η ψήφος που για χρόνια είχε ευνουχιστεί , να μετατράπηκε πλέον σε όπλο στα χέρια σου, όμως πρέπει να το κρατήσεις σταθερά και να στοχεύσεις την καρδιά του προβλήματος και να μην πυροβολήσεις στο αέρα για εκφοβισμό !
Αυτοί δεν φοβούνται !
Ο φασισμός δεν φοβάται , πρέπει να τον τσακίσεις ! Από που κι αν προέρχεται !
Είτε από τον Βενιζέλο , είτε από τον Μιχαλολιάκο , είτε από τα κανάλια.
Και να θυμάσαι , πως κάποια στιγμή το όπλο θα αδειάσει , και τότε για να επιβιώσεις θα πρέπει να ορμήσεις με το σώμα σου πάνω στα όπλα του εχθρού και εκεί θα φανεί αν αξίζεις μια ζωή καλύτερη...
Στις 17 Ιουνίου τους κάνουμε όλους Παρελθόν , και τα μνημόνια και τα κόμματά τους και το οικοδόμημά τους και την ιδεολογία τους .



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template