Home » , » ΠΟΛΕΜΑ!

ΠΟΛΕΜΑ!

Γράφει ο Spatοurnos
 Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω να σε κάνω να μου μιλήσεις. Να μιλήσεις στην ζωή σου δηλαδή όχι σε εμένα. Εγώ δεν είμαι τίποτα, ένα ζώο είμαι που έμαθα να γράφω στην γλώσσα που εσύ καταλαβαίνεις.
Αγαπητέ μου άνθρωπε που μισείς τα πάντα θα ήθελα να ήταν αλλιώς τα πράγματα να σηκωνόμουν το πρωί και να μην πονούσα, θα ήθελα να μπορώ να ανασάνω ελεύθερα χωρίς να με τσακίζει το άγχος, θα ήθελα να ξυπνάω ελεύθερος.
Μα δεν μπορεί να γίνει αυτό  όσο εσύ αντιμετωπίζεις την ζωή με μίσος, όσο εσύ ζεις για το συμφέρον σου και μόνο αχ και να ήξερες πως δεν είσαι αθάνα
τος, να μπορούσες να καταλάβεις πως δεν θα ζήσεις για πάντα… αχ και να το καταλάβαινες. Αλλά βλέπεις αγαπητέ μου άνθρωπε αυτό το καταλαβαίνεις όταν κοντεύεις να πεθάνεις μέχρι τότε θα μισείς τα πάντα.
Σε παρακαλώ, δες γύρω σου, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι δεν είσαι μόνος σου. Σταμάτα να κάνεις πως τα ξέρεις όλα σταμάτα να συμπεριφέρεσαι ως ο μοναδικός που κατέχει τον σίγουρο δρόμο προς την ευτυχία(;)
  Έμαθες να ζεις με manual νομίζεις ότι η ζωή σου είναι σαν την ζωή ενός μίξερ. Τα ανακατεύεις όλα και ακολουθείς την συνταγή. Μια συνταγή που την έχουν φτιάξει αυτοί που ποτέ δεν έχουν φάει το τελικό παρασκεύασμα.
Θέλω να σου πω δηλαδή ότι υπακούς στα λεγόμενα όλων αυτών που δεν ενδιαφέρονται για την επιβίωση σου αλλά για το πώς θα βγάλουν κέρδος από εσένα. Ακολουθείς έναν τρόπο ζωής της αστικής τάξης και όχι της εργατικής στην οποία ανήκεις. Θεωρείς αυθαίρετα ξύλινο λόγο τον τρόπο που περιγράφουν το μοντέλο μέσα στο οποίο ζεις όλες οι αριστερέ δυνάμεις. Εγώ  θα σου πω ότι δεν μπορώ να σου περιγράψω με απόλυτη ακρίβεια ποιο είναι εκείνο το μοντέλο που θα μπορούσαμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς, αυτό όμως που ξέρω και μπορώ να σου πω είναι πως αυτό το μοντέλο και ο τρόπος ζωής μας τρώει τα σωθικά, μας καταστρέφει καθημερινά.
Και εσύ δείχνεις αυτό να μην το καταλαβαίνεις… πιστεύεις πως κάποια μέρα θα γίνεις και εσύ πλούσιος, κάποτε και εσύ θα πιάσεις την καλή. Αγαπητέ μου άνθρωπε δεν γίνεται να αλλάξεις τάξη τόσο απλά. Μην τρέφεις αυταπάτες το παιχνίδι
είναι δικό τους, αυτοί φτιάχνουν τους κανόνες, εσύ απλά παίζεις μέχρι να χάσεις τα πάντα.
Με το να αντιδράσεις σε όλα αυτά τα νέα μέτρα θα κερδίσεις το δικαίωμα να έχεις λόγο για την πορεία της ζωής σου, θα κερδίσεις το γεγονός ότι θα  λάβεις μέρος στην εξέλιξη της ιστορίας, θα παλέψεις για το μέλλον των παιδιών σου. Με το όχι στα μέτρα θα τους δώσεις να καταλάβουν πως υπάρχει λαός σε αυτή την χώρα, ότι υπάρχει ζωή, πράγμα που θα τους κάνει να καταλάβουν πώς εσύ δεν θα ανεχτείς άλλο πια την χειραγώγηση και την εξαθλίωση. Θα κάνεις ένα βήμα προς την ελευθερία.
Σκέψου τα όλα αυτά, κάνε την θέλησή σου για ζωή, ορμή μια ορμή που θα πνίξει οτιδήποτε σε κρατά στην Γή. Δώσε ένα μάθημα, στον αυταρχισμό, τον ρατσισμό και τον φασισμό, πολέμα, πολέμα, είναι το μόνο που σου έχει απομείνει… πολέμα!!!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template