Home » » Παναγιώταρος: Έχουμε εμφύλιο και το 60% της ΕΛΑΣ είναι μαζί μας

Παναγιώταρος: Έχουμε εμφύλιο και το 60% της ΕΛΑΣ είναι μαζί μας

77.jpegΑίσθηση σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει συνέντευξη του Ηλία Παναγιώταρου στο BBC, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως στην Ελλάδα έχουθμε εμφύλιο πόλεμο, αλλά και ότι το 60% των αστυνομικών είναι υποστηριχτές της Χρυσής Αυγής. Ο δημοσιογράφος που παίρνει τη συνέντευξη αντιμετωπίζει ειρωνικά τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σημειώνει την έκπληξη του για τα λεγόμενά του.
«Υπάρχει ήδη εμφύλιος πόλεμος λέει ο Παναγιώταρος στη συνέντευξή του», δίνοντας στoν συντάκτη του άρθρου την ευκαιρία να σημειώσει ειρωνικά ότι εάν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε το κατάστημα που διατηρεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα γνωρίσει στιγμές τεράστιας εμπορικής επιτυχίας δεδομένου ότι πουλά είδη καμουφλάζ, αστυνομικά γάντια, μάσκες προσώπου και μπλουζάκια ποδοσφαιρικού χουλιγκανισμού, ενώ στους τοίχους του είναι ανηρτημένα πόστερ που υμνούν τον τελευταίο εμφύλιο πόλεμο της Ελλάδας.

«Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη –ακόμη και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους– να δώσει μια μάχη: έναν νέο τύπο εμφυλίου. Από τη μία πλευρά βρίσκονται εθνικιστές όπως εμείς και Έλληνες που θέλουν η χώρα μας να μείνει όπως ήταν. Και από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι παράνομοι μετανάστες, αναρχικοί και όλοι εκείνοι που έχουν καταστρέψει την Αθήνα πολλές φορές».
Υπενθυμίζοντας ότι τα σχόλια αυτά δεν προέρχονται από κάποιον περιθωριακό τύπο αλλά από ένα μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου, το άρθρο που συνοδεύει τη συνέντευξη κάνει εκτενή αναφορά στα επεισόδια του Corpus Christi, κατά τη διάρκεια των οποίων ο «κ. Παναγιώταρος κατεγράφη να βρίζει με ρατσιστικές και ομοφοβικές φράσεις τον σκηνοθέτη και τους πρωταγωνιστές της παράστασης που είχαν λουφάξει μέσα στο θέατρο».
Το άρθρο επισημαίνει την αδράνεια της αστυνομίας που παρακολουθύσε εμφανώς «ανυποψίαστη» τα διαδραματιζόμενα ενώ σημειώνει και την αποτροπή της σύλληψης ενός διαδηλωτή από τον βουλευτή της Χ.Α Χρήστο Παππά.
Φιλοξενεί δε δηλώσεις του σκηνοθέτη της παράστασης που καταγγέλλει ότι η μητέρα του δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα: «Θα σου στείλουμε το γιο σου κομματάκια μέσα σ΄ ένα κουτί».
Σε σχέση με τα επεισόδια της Ραφήνας ο Κ. Παναγιώταρος ερωτάται:
Πως συμβιβάζεται ένα κοινοβουλευτικό κόμμα να διατηρεί ένστολες ομάδες που αναλαμβάνουν δια της βίας να επιβάλουν το νόμο ελέγχοντας έγγραφα και αναποδογυρίζοντας πάγκους;
Ο κ. βουλευτής εξηγεί:
«Με ένα περιστατικό που ήταν παρούσα η κάμερα το πρόβλημα λύθηκε. Οι παράνομοι μετανάστες εξαφανίστηκαν από τις υπαίθριες αγορές της Ελλάδας.
Μερικές σπρωξιές έπεσαν και λίγο ξύλο, τίποτα υπερβολικό και ιδιαίτερο. Τώρα με το που πέφτει αν τηλέφωνο ότι έρχεται η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται αμέσως και η Αστυνομία.
Αυτό σημαίνει ότι το brand name της Χρυσής Αυγής είναι πολύ αποτελεσματικό. (...)
Είναι σαν μόδα. Ο τρόπος που ντυνόμαστε είναι τώρα εξαιρετικά δημοφιλής και όλο και περισσότερος κόσμος θέλει να τον ακολουθεί. Το brand name μας είναι συνώνυμο της τάξης, του νόμου και της αποτελεσματικότητας.
Ερωτηθείς δε αν όλα αυτά συνεπάγονται φόβο και για τους νόμιμους μετανάστες ο Παναγιώταρος απαντά: «Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Ούτε ένας».
Τέλος ο Ηλίας Παναγιώταρος, αφού δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή το πολύ σε 3-4 χρόνια θα είναι κυβέρνηση, αναφερόμενος στην ΕΛΑΣ τονίζει πως «νομίζω πως απ' ό,τι λένε το 50% με 60% -ίσως και περισσότερο- των αστυνομικών είναι πλέον μαζί μας. Και κάθε μέρα αυξάνονται».
Πηγή:http://www.alterthess.gr/
 Babushka
18-10-2012

 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template