Home » » Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει την έφοδο Χρυσαυγιτών σε σπίτι εργαζόμενων μεταναστών

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει την έφοδο Χρυσαυγιτών σε σπίτι εργαζόμενων μεταναστών

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει την έφοδο Χρυσαυγιτών σε σπίτι εργαζόμενων μεταναστών στην περιοχή Αμμουδάρα, και τον άγριο ξυλοδαρμό τους.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, αναφέρει σε δελτίο τύπου, ομάδα Χρυσαυγιτών μπήκαν στο σπίτι των μεταναστών, προπηλάκισαν και χτύπησαν άγρια εργαζόμενους μετανάστες, μεταξύ των οποίων και μέλος του σωματείου μας, με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους στις πρώτες βοήθειες του ΠΓΝΗ.'

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί τον Ηρακλειώτικο λαό να βγάλει συμπεράσματα για το χαρακτήρα αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος. Οι απειλές και οι προπηλακισμοί, οι τραμπουκισμοί και οι επιθέσεις από τους απόγονους του Χίτλερ, θα πάρουν την απάντησή τους.

«Τα φασιστοειδή που σήμερα βάζουν στόχο τους μετανάστες, ετοιμάζονται να χρησιμοποιηθούν αύριο απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό, στο κίνημά του, στα σωματεία του. Αυτός είναι ο ρόλος τους.

Προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του λαού και σήμερα τάχα στέκονται δίπλα του μπροστά στα οξυμένα προβλήματά του, με την μόνη προϋπόθεση να είναι κανείς Έλληνας, ενώ είναι οι ίδιοι γέννημα θρέμμα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, είναι δεκανίκι της εξουσίας του κεφαλαίου, στηρίζουν το σύστημα που γεννάει αυτή την βάρβαρη πολιτική που χτυπάει τον λαό.

Το εργατικό-λαϊκό κίνημα μπορεί, και θα τσακίσει κάθε τέτοια προσπάθεια. Ούτε η κρατική καταστολή, ούτε οι μηχανισμοί κράτους και παρακράτους μπορούν να σταματήσουν τον αγωνιζόμενο λαό. Αυτοί που παίρνουν το ψωμί από το στόμα του πεινασμένου, θέλουν και βουλωμένο το στόμα του. Δε θα τους περάσει» αναφέρει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.
Babushka
26-10-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template