Home » » Εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή θέλει το 67,5% των πολιτών

Εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή θέλει το 67,5% των πολιτών


Την αντίθεση των Ελλήνων πολιτιών με την ακραία ρητορεία και τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής κατά των μεταναστών και των παιδιών τους αναδεικνύει η δημοσκόπηση της Κάπα Research.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα», οι πολίτες διαφωνούν με την... αιματολογική οπτική των μελών της Χρυσής Αυγής, καθώς αντίθετα με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου το 63% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι Έλληνας είναι εκείνος ο οποίος έχει λάβει ελληνική παιδεία. Αντίθετα μόνο το 32,5% θεωρεί ότι Έλληνας είναι όποιος έχει έλληνες γονείς. 
Η διαφωνία του εκλογικού σώματος με τις ακροδεξιές κορώνες της Χρυσής Αυγής φαίνεται περισσότερο από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία (67,5%) ζητά να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα αν εξακολουθήσει να παραβιάζει την ελληνική νομοθεσία καθώς και όποιο άλλο κόμμα θέλει να ανατρέψει την Δημοκρατία, ενώ το 66,8% και το 78,4% διαφωνεί με ακραίες δηλώσεις όπως «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και «Πας μη Έλλην βάρβαρος» αντίστοιχα.
Left.gr

Babushka
11-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template