Home » » ΑΧΑΪΑ: Δήμαρχος καταγγέλλει υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για ξυλοδαρμό

ΑΧΑΪΑ: Δήμαρχος καταγγέλλει υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για ξυλοδαρμό


Δήμος Ερυμάνθου καταγγέλλει την αναίτια και βάναυση επίθεση κατά του εκλεγμένου Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βασιλικού Θεόδωρου Χρόνη εκ μέρους του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ανδρέα Νικολακόπουλο.
 
Ο συγκεκριμένος πολιτευτής ενεργώντας με τραμπούκικο τρόπο, επιτέθηκε και κτύπησε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας την στιγμή που εκτελούσε τα καθήκοντά του μετά από πρόσκληση της Τοπικής Αστυνομίας.
 
Στην άνανδρη αυτή επίθεση προχώρησε επικαλούμενος την ιδιότητα του στελέχους της Χρυσής Αυγής παρουσία Αστυνομικού Οργάνου, που προέβη στη διαδικασία της αυτόφωρης σύλληψής του.
 
Αυτά τα φαινόμενα αυθαιρεσίας και αυτοδικίας που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα υπονομεύουν τις βάσεις και τα θεμέλια του συντεταγμένου κράτους και της χώρας μας. Η υποκατάσταση Θεσμών και Υπηρεσιών εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη λειτουργία του ίδιου του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
 
Οι Δημοκρατικοί Πολίτες που αγωνίσθηκαν για την εδραίωση της Δημοκρατίας στη χώρα μας και η ελληνική νεολαία, που κληρονόμησε αυτή τη μεγάλη κατάκτηση, δεν έχουν παρά να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες και να απομονώσουν παρόμοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές και συμπεριφορές.
Η δικαιολογημένη οργή για την δεινή οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας και η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών καθώς και η διάθεση τιμωρίας του Πολιτικού συστήματος που ευθύνεται για αυτή την κατάσταση δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση «επιλογές» που ενθαρρύνουν και ενισχύουν τέτοια φαινόμενα, τα οποία οδηγούν τελικά στον «αυτοχειριασμό» και την κατάλυση της Δημοκρατίας.
 
Πηγή: dete.gr

Babushka
8-11-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template